2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar bir grupta bir arkadaşın duyumuna göre imzadan çıktığı söylenmiş. Aramaları sıklaştırırsak en azından biraz baskı oluşturabiliriz. İnşallah yakında açıklanır.
-
@saul-goodman yani bakan onaylamis mi. Niye burada söylemiyorlar duyumları
-
Hocam zaten gerekli bir durum değil ama biz öyle düşündüklerini düşünüyoruz çünkü hazineyi kazanan biri defterdarlığa gitmez ki zaten böyle bişey düşünseler bile bize bunu söylemezler
-
Hafta içi olmasına rağmen hiçbir hareketlilik yok. İlla 1.5 - 2 ay geçmesi mi gerekiyor bu sonuçların gelmesi için. A grubu adaylarına Allah sabır ve sükunet versin yoksa bu grubtan atanmak olacak cinsten değil gerçekten
-
Bayrama kadar açıklanması konusunda hala umudu olan var mı ?
-
@mathilda hocam bu cuma açıklanmazsa kaldı 20 mayısa
-
@hopefully umarım bu Cuma’ya kadar açıklanır hocam . 1 aydır defter kitap yüzü açmadım desem yeridir .
-
@mathilda bende çalışmıyorum hocam. Çalışılıyor zaten
-
arkadaşlar neden çalışamıyorsunuz sonuçta 1/4 i alınacak tabi yine de siz bilirsiniz
-
Hatırlattığın için sağ olasın
-
cumaya kadar açıklanacak gibi hissediyorum.
-
Hadi inşallah hocam hayırlsıyla
-
Bu hafta veya önümüzdeki hafta kritik olabilir ben de sona geldiğimize inananlardanım.
-
Haftaya pazartesi sali daha calisiyor dimi memurlar.
-
Arkadaşlar mayıs 10 11 tam gün 12. Gün yarım zamanlı calisalicak
-
@mrvguy bu cumaya kadar açıklanmazsa 1 hafta daha acıklanmaz 10-11 mayıs tam 12 mayıs yarım gün idari izinli sonrası bayram zaten
-
Ben @duha hocamın hislerine güveniyorum bu hafta geliyor gelmekte olan Mesaj kutunuzu biraz dolduralım hocam gören mesaj atar şimdi
-
Haftaya çalıştıklarına emin misiniz 9 güne çıkmadı mı bayram tatili
-
@sanem bende öyle biliyorum. 10-11 ve 12 toplam 2.5 gün idari izin verildi diye biliyorum bayramla birlikte 9 gün kapanma olsun diye
-
Pazartesi sali daha aciklanmasina sansimiz vardir insallh