@cmonn18 ben Arıcam bu iş uzun sürecek gibi duruyor arkadaşla rda katilirsa daha iyi olur
sanem tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar aradım bi gelişme yok dedi peki bugün açıklanir mi dedim hayır dedi
Ben genelde 2 ye doğru arıyorum ve telefonu kapatirken bugün icin sordugumda net cevap veriyo doğru söylediğini düşünüyorum malesef bugün boşuna beklemeyin bence -
Telegram linki var mı arkadaşlar duyumları burdan da paylaşırsaniz iyi olur bayramdan önce açıklanir mi ?
-
Haftaya çalıştıklarına emin misiniz 9 güne çıkmadı mı bayram tatili
-
@komyrd, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
0312 415 20 55
Iki numara var arkadaşlar
0312 415 20 54 -
Herkesin ikametinin bulunduğu emniyette yapiliosa eğer belki daha bazi yerler gondermemmis olabilir baska neyi bekleyebilirlerki
Hazine uzmanliginin mülakata gireceklerin listesi bizimkinden cok daha önce aciklanmisti belki o yüzden onların daha çabuk sonuuçlanmış olabilir
sanem tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar aradım bi gelişme yok dedi peki bugün açıklanir mi dedim hayır dedi
Ben genelde 2 ye doğru arıyorum ve telefonu kapatirken bugün icin sordugumda net cevap veriyo doğru söylediğini düşünüyorum malesef bugün boşuna beklemeyin bence -
Herkesin ikametinin bulunduğu emniyette yapiliosa eğer belki daha bazi yerler gondermemmis olabilir baska neyi bekleyebilirlerki
Hazine uzmanliginin mülakata gireceklerin listesi bizimkinden cok daha önce aciklanmisti belki o yüzden onların daha çabuk sonuuçlanmış olabilir -
@komyrd, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
0312 415 20 55
Iki numara var arkadaşlar
0312 415 20 54 -
@adamsmiths aradım henüz bilgi yok dedi bugün açıklanir mı peki dedigimdede bugün açıklanmaz dedi
-
@duha bayramdan sonra açıklanacagida mi tahmin peki diger gruplari takip edemiyor bazi arkadaşlar burdanda yazsaniz yoksa bayramdan sonra kesin tarihi mi tahmin etmiş
-
Haftaya çalıştıklarına emin misiniz 9 güne çıkmadı mı bayram tatili
-
@mrvguy ins ben aramanın işe yaramadığını söylemek istemedim aslında farklı bi yanıt alamasakta aramamiz gerek dediğiniz gibi beklediğimizi bilsinler sadece fikir yürüttüm kisitlamalarimi bekliyolar acaba diye inş cok bekletmeden açıklarlar ve belirsizlik kalkar
-
Telefonda farklı birşey söylemiyolar bilmiyor uz diyorlar. Kisitlamalarin etkisi olduğunu düşünüyorum.Haftayada gelmezse artık kısıtlamalarin yavaş yavaş kalkmasi açık lanirsa belki o zaman hareketlenme olabilir
-
@cmonn18 ben Arıcam bu iş uzun sürecek gibi duruyor arkadaşla rda katilirsa daha iyi olur