2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sokrates12
aman hocam benimki sadece öylesine bir his duyumum felan yok yanlış anlaşılmasın. sonra bana yüklenir millet açıklanmadı diye
bayramdan önce açıklamak isterler diye düşündüm sadece. henüz listelerin bile hazır olmadığını söyleyen dostlar da var bu arada -
@Duha Listelerin hazır olduğunu söyleyende var hocam
-
@hopefully
liste hazır değil
listeler hazır
listeler bakana iletildi
bakan listeleri imzaladı
şeklinde her türlü duyum veya yorum mevcut hocam. herkes kendine uygun olanı içlerinden seçip itimat edebilir
ben hmuy başlığına da bakıyorum arada açıklandı mı diye. yarın hmuy cuma duy veya cuma ikisi birlikte gibi bir hissiyatım vardı ama malesef bayram sonrası ihtimali de var.
son zamanlarda en çok kullandığımız iki kelimeyi söyleyip beklemeye devam edeceğiz.
“hayırlısı olsun.” -
Duy mülakat grubuna girdim 27 mayısta açıklanacak dediler. Hmuy 5 ve 6 mayısta açıklanacak diyorlar
-
@hopefully kaynakları neymiş hocam grupta yokum iletebilir misiniz? artık neye inanacağımızı şaşırdık resmen
-
@hopefully nerden almislar bu bilgileri hocam
-
@platypus
yok kaynak felan hocam. 27 mayıs diyen sürekli tarih tahmin eden biri az önce bir arkadaş duy bayramdan sonra guydan önce dedi. kaynak yok.
hmuy gelebilir ama cumaya kadar. -
@platypus hocam ben sizin gibiyim bir sorayım
-
@platypus altıncı hissiymis insaallah hislerde çokta iyi değildir.
-
@hopefully ahahahhaha gerçekten muhteşem inş kuvvetlidir hisleri
-
@duha bayramdan sonra açıklanacagida mi tahmin peki diger gruplari takip edemiyor bazi arkadaşlar burdanda yazsaniz yoksa bayramdan sonra kesin tarihi mi tahmin etmiş
-
Her gün bir tarih yazarsam buraya belki ben de tutturabilirim kim bilir
-
@sanem
bir arkadaş yazmış gruba. duyumu varmış. paylaştı başka da sormayın arkadaşlar demiş. dediğim gibi bayramdan sonra ancak guydan önce açıklanacak diye duyduğunu söylemiş.
doğru mudur bilemem.
hergün biri çıkıp birşey diyor hocam.
6. hissi pek kuvvetli birçok arkadaşın tahminini saymıyorum bile hangi birini söyleyelim.
o nedenle ciddi gelişmeler olmadıkça paylaşmaya da gerek yok. -
Arkadaşlar bugün bir ilgili daire başkanı ile iletişime geçmeyi düşünüyordum. Ancak telegram da bir arkadaş bayram sonrasına kaldığını yazınca arama gereği duymadım.
-
@ykps dogruda olmayabilir hocam...
-
@ykps yaziyi oldugu gibi kopyalamaniz mumkun mu hocam
-
@mrvguy İddialı bir şekilde konuştuğu için hocam.
-
@ykps kaldi 4 gunumuz zaten aciklanmazsa mecburen bayramdan sonra beklicez.kotu oldu. Bostan yere zamanimiz oluyo olumlu olumsuz mu onuda bilmeden beklemek.
-
Belki hazineyle birliktede aciklanabilir mukerrer atama olmasin die de uzamis olabilir mi acaba arkadaslar?
-
@mrvguy Sabır hocam her an ne olacağını bilemeyiz. Hayırlısı ile ne olacaksa o olsun.