2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@marsiyal arşiv biraz uzun sürüyormuş galiba
-
@marsiyal ikisinide sordum o sonrası süreç dedi hangisini kastetti bilmiyorum
-
arsiv araştırması olmadan listeler açıklanmaz. yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi ?
-
@kullaniciadim bencede arsiv arastirmasi yapilmis olmali dun pareto gerekeni acikladi
-
@kullaniciadim hocam bugün sizde arayıp bizle paylaşırsanız aldığınız bilgileri çok mutlu oluruz. Olabilir bende şaşırdım
-
Kitaplarını bağışlamak isteyen olursa talibim
-
@paretowilfredo hocam sizin bir bilginiz var mı ? Güvenlik soruşturması için ayrıca bekleyecek miyiz yoksa yapılmış mıdır ?
-
Sinoptan feragat edecek var mı ?
Bilgisi veya tanıdığı olan varsa bana ulaşabilirse sevinirim -
@bybredd hocam hmuy da form istemediler ama gvs olup olmadığını bizde bilmiyoruz. Çünkü Bir şey söylemiyorlar sonuçlar 11 Mayıs'ta açıklandı neredeyse 50 gün oldu bizim ama hala süreç devam ediyor. Bu arada kanuna göre gvs 60 arşiv araştırması Max 30 gün olabilir.
-
@lahzamm o yüzden mi işe başlatmadılar hocam ? Ama böyle haber vermeden gizli neden yapsınlar ki
-
@deen biz evrakları İlk 10 gün teslim ettik ama memurlar iş yükü fazla, ağır ilerliyor diyor bu arada gvs yapıldı mı? yapılıyor mu bilemiyoruz. Kimi Arkadaş liste açıklanmadan yapılmış olabilir diyor ama bunlar sadece tahmin. Umarım sizin süreç daha hızlı yürür hocam, ama bayramdan önce işe başlamak çok iyimser olur
-
Bence hala esnek çalışma olduğu için süreçler yavaş ilerliyor. 1 temmuz itibariyle hızlanacağını düşünüyorum. Bize güvenlik soruşturması değil arşiv araştırması yapıldığını tahmin ediyorum. Orda da temel bi kaç belgeye bakılıyor ( sicil kaydı vs). Yeni yasa gvsnın daha stratejik gruplara yapılacağını yazıyordu. Tabi bunlar hep tahmin. 4 sene bekledik biraz daha bekleyeceğiz gibi
-
@mreus77 tahmin değil doğrusu hocam, dayanak kanun metni direkt
-
@çalışkanşirin kanun da olsa ucu açık bi kaç madde var hocam aklımı onlar karıştırıyor Doğrusunu ancak belgeleri teslim ederken kurumdan öğreneceğiz gibi
-
Bir sey sormak istiyorum, bu aralar twitterda duy asıl listesindekilere ulaşılmaya çalışılıyor sebebi nedir acaba? Zaten yasal süresi 1 yıl degil mi herhangi bi feragatte kurum yedeklere ulasmayacak mi
-
Şimdi bakanlığı aradım hem eğitimin nasıl olacağını hem de hangi tür soruşturma yapacaklarını sordum. Kendisi arşiv mi yoksa gvs mi olacağı konusunda net cevap vermedi. Kanunda ne varsa onu uygulayacaklarını söyledi. Eğitimin nasıl olacağını daha kendileri bile bilmiyormuş. En son olarak da atamaların soruşturma vs. sebebiyle 3-4 ayı bulabileceğini söyledi.
-
@modernklasik, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Şimdi bakanlığı aradım hem eğitimin nasıl olacağını hem de hangi tür soruşturma yapacaklarını sordum. Kendisi arşiv mi yoksa gvs mi olacağı konusunda net cevap vermedi. Kanunda ne varsa onu uygulayacaklarını söyledi. Eğitimin nasıl olacağını daha kendileri bile bilmiyormuş. En son olarak da atamaların soruşturma vs. sebebiyle 3-4 ayı bulabileceğini söyledi.
ilçe tercihleri hakkında bilgi alabildiniz mi hocam neye göre olacakmış?
-
@raxog39 Çok yoğunlar sanırım bunları bile zar zor sordum.
-
@modernklasik 3 4 ay nedir ya
-
Arkadaşlar merhaba. Evrak teslimine dair duyuru, kazananlarin ilan edildiği duyurunun altina eklenmiş bilginiz olsun.