2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@estergon-kalesi öğleden sonra arıycam ulaşırsam yazarım hocam
-
@deen hocam birde egitim uzaktanmi olacak onuda sorarmisınız rica etsem
-
@gokhan54 sorarım hocam
-
0312 415 21 16
İlgili birimin telefon numarası bu. Burayı arayın.
-
Arkadaşlar şimdi aradım personel bana numara söyledi oraları arayın dedi. 4152115 4152116 4152158 aradım sağlık beyanını kendiniz her yerde çalışabilirim gibi bir yazı yazıp imzalayın dedi. Eğitimi sorduğumda da belli değil ama şuan zaten başka bi süreç başlıyor soruşturma için dedi . Eğitim gibi böyle şeylerle ilgilenmeyin hayırlı olsun dedi .
-
@deen soruşturmadan kasıtları gvs ise işe başlama uzayacak öyleyse
-
Van için feragat edecek var mı? Ya da başka kurum bekleyen?
-
@deen İşe başlama uzayacak anlaşılan.
-
Arkadaşlar fotoğraf resmi kiyafetle mi olmalı?
-
Kredi borcu bi sıkıntı yaratır mı arkadaşlar
-
@attack hocam ben aradım kadınlara gerek yok normal kıyafetle olabilir dedi erkek adaylar için bilmiyorum
-
@deen ben mal bildirimi formunda borçlar kısmına yazdım. Kyk kredisi ama benimkisi . Neden sorun olsun ki ?
-
@kıvırcık Teşekkürler hocam bilgi verdiğiniz için
-
@bahriyelii61, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@deen soruşturmadan kasıtları gvs ise işe başlama uzayacak öyleyse
Memuriyete yeni girenler için arşiv araştırması kesin yapılıyor orayı anladım ama yeni kanunda maliye bakanlığı personelleri için gvs var mı o kısmı anlayamıyorum. Orda cevap veren personelin belki yeni kanundan haberi yoktur. İlçede görev yapan defterdar uzman yardımcısının milli güvenlikle, ulusun varlık ve bütünlüğü ile ilgisi ne? Fazla geniş yorum olmaz mı bu durum ? Gvs demek en az 60 gün sürecin uzaması demek oluyor.
-
@mreus77 bi aralar sınav açıklanmadan önce kurumu arayan arkadaşlar gvs değil arşiv yapılacağı bilgisi almışlardı. Dediğiniz gibi memurun bilgisi yoktur diye düşünüyorum.
-
@marsiyal arşiv yaparlarsa işe başlama tahminen ne zamanı bulur sizce?
-
@mathilda çok sürmez 2 ay falan civarı olur diye düşünüyorum
-
@marsiyal inş hocam.
-
Bence kurban bayramından sonra çağırmaya başlarlar.
-
@maziyebirbakıver, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Benim sosyal güvenlik kaydım var bu kaydı sonlandırmam mı gerekiyor.
Burada ne demek istediniz hocam sosyal güvenlik kaydım var derken?