2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mreus77 Ekimi bulur o zaman işe başlama.
-
@estergon-kalesi öyle görünüyor
-
@mreus77 yer dilekçesini nasıl yazdınız? Yardımcı olur musunuz? Bir de belgelerinizin kabul olup olmadığını hemen kontrol edip söylediler mi? Ben postayla yollayacağım ama belgelerimin istedikleri gibi olup olmadıklarını arasam söylerler mi? Kontrol ediyorlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim️
-
@mülakatzedee mal bildirim formunu , sağlık durum belgesini internetten buldum. Yer dilekçesini nasıl yazdığımdan önceki iletilerde bahsetmiştim oraya bakabilirsiniz size uyarsa öyle yazarsınız. Belgeleri kontrol ediyor fotoların arkasına isim soy isim yazıp dosyalıyor oradaki memur. Başka bi durum olmadı soracağın bişey yoksa gidebilirsin dedi.
-
@mreus77 ben fotoğrafın arkasına isim soyisim tc yazdım.
-
@mreus77 cevap için çok teşekkürler önceki iletilerinize de bakıcam aklımdaki en temel soruya yani kontrol edilerek dosyalanması hususuna cevap yazdığınız için ayrıca teşekkürler
-
@maziyebirbakıver iyi olmuş. Ben yazmamıştım orda yazdırdı. Son güne yaklaştıkça yoğunluk olabiliyor. Bugün gelen kişi sayısı fazla demişti 422 deki memur
-
@mreus77 ayrıca tece yazdırdı mı hocam
-
@maziyebirbakıver yok ben tc yazmadım istemedi ama sorun olmaz bence
-
@mreus77 umarım hocam kafama göre yazdım valla
-
@mülakatzedee Önemli değil hocam ne demek. Çoğumuz belki ilk defa bu sürecin içindeyiz
-
@mreus77 kardeşim kanuna göre gvs değil arşiv araştırması yapılması zorunlu. Gvs yapılamaz. Kanuna mı uymucaklar anlamadım. Ki gvs için form doldurup teslim etmeniz lazım.
-
@atanamayan Biliyorum zaten biraz da ondan sordum. Keşke dediğin gibi yapsalar. Ama dediği buydu ben de üstelemedim. Başka elden belge teslim edecek varsa sorabilir. Hmb uzman yrd süreci de gs yüzünden uzuyor bence bizimki de öyle olacak.
-
arkadaslar hangi ilçeyi kazandıgımızı nezaman ve nasıl öğreniriz
-
İlk sıradan kazanan ilçe seçimi konusunda ilk tercih hakkına sahip yerleşme konusunda, ilandan anladıgım buydu, öğrenebilen oldu mu bu durumu ?
-
@mreus77 benim de arkadaşımın eşi bir defterdarlıkta vhki, defterdarları bayramdan sonra işbaşı yaptırırlar diyormuş hangisi doğrudur bilinmez
-
@bahriyelii61 inşallah öyle olur hocam . Ben anlamadım zaten gs denen şey nasıl 3 ay sürüyor? 3 ay boyunca her gün bizi mi araştıracaklar
-
@deen ona dair de o 2.5 aylık süreçte yapılmış olabilir denmiş, benim bu duyuma daha yakın olma sebebim guylardan henüz evraklar istenmemişken bizden iştenmiş olması
-
@bahriyelii61 İnşallah öyle olur. Gvs zaten başlı başına mağduriyet sebebi. 422 nolu odadaki memur bana öyle dedi.
-
@paretowilfredo hocam sizin "gvs nin sürece etkisi süre olarak çok olmaz" dan kastınız 3 ay gibi bi süremiydi acaba ? Kurum daha önce bunlarla ilgili dediğiniz gibi araştırmaları yapmış olsa dahi bunu bize söylemezler ama bundan emin misiniz ? yani aslında hiç daha gvs yapılmamış olma ihtimali var mı ?