2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@bahriyelii61 belgelerimi teslim alıp almadıklarını bile söylemediler gitmiştir inşallah diyip kargocuya ve onun teslim mesajına güveniyorum🥺
-
@mülakatzedee o kadar adayın teslim işiyle de ilgilenmezler zaten bir sorun olursa ararlar gerilmeyin bu kadar
-
@azimli-0 Hocam valla bende aradığımda konuşma tarzı çok kötü biri çıkmıştı. Sanki otogarda bilet satan gibi. Yani Koskoca genel müdürlükte böyle çalışanlar var gerisini siz düşünün.Ya da biz beklentimizi çok yukarıda tutuyoruz.
-
Bende belge teslimi yaptığımda eğitim dönemi 1 ay mı 3 ay mı olur diye sorduğumda belli değil denildi arkadaşlar
-
Yeni başlayan duy maaşı ne kadar
-
Sunlari okumak ne kadar insana koyuyor.vay be.. yine olmadi refaransiz. Ikiside kaldik mi yine . Allahim bir gun bende bunlari konusacak miyim yada hic konusamadan arkadan emeklerime oyle el sallicam. Neyse.
-
@mrvguy emek insanı yarı yolda bırakmaz içini müsterih tut. Bir sey gecikiyorsa güzelleşiyordur. 1 guy 1 sgk 1 dguy 1 il göç 1 merkez göç 1 btk 1 sayıştay 1 kaymakamlık mülakatından sonra allah nasip etti. Sıkma canını emeğin kefili allahtır.
-
@maziyebirbakıver @mrvguy Bu yolda örneğin sekiz sene geçirmiş, 2013 mezunu insan için maalesef emek de yarım bırakıyor. Güzelleşme falanda hikaye asıl güzel olan gençken bunlara erişmek şimdi bu kişiler kazansa bile sevinemeyecek durumda, çalınan sadece hayat değil zaman...
-
@fiona13 hocam bu işe geçen pazartesi başlamadım. Babam emekli annem ev hanımı başka çıkış yolum yoktu. Onun için zaman önemli evet ama ben bu sürece başlarken bunları biliyordum.
-
@fiona13 üstelik benim her zaman a b c planlarım mevcuttu. A planım memurluktu b planım smmm stajıni yapmaktı. Stajımın bitmesine 3 ay var kısmet olmadı bitirmek atandım . C planımda çok iyi bilgisiyar kullanmak ve ıngilizce öğrenmek vardı kısmen bunuda gerçekleştirdim. Sizin gibi tek sürece 8 sene vermedim.
-
@maziyebirbakıver Benim sekiz senem geçmedi, örnek verdim. Alternatif planlarım ve şu an nelerle meşgul olduğumu nereden biliyorsunuz. Sonuçta anahtar başlangıç noktasında kapıyı açmış, HAK ederek girdiyseniz. Hayal satmaya gerek yok, herkes her şeyin farkında. Başarılar.
-
@fiona13 allaha çok şükür kimsenin hakkına girmedim. Allah hesabını veremeyeceğim şeyi bana nasip etmesin etmişsede beni o yola sokmasın boğazımdan hesabını veremeyeceğim tek bir şey geçirmesin kazandığım ilde alınan kişi sayısı örneğin 5 ise kpss puanımla ben ıkinci sıradayım. Sayet soruyorsan hak yemedim. Hayal satmıyorum başımdan geçenleri kardeşimize bacımıza naklettim. Bu dönemde böyle bir hikâyeye ihtiyacı vardır. Öz-güven eksikliği yaşıyordur belkide. Ona yardımcı olmak adına yazdım. Keşke sizde bu hassasiyeti taşıyabilseydiniz.
-
@maziyebirbakıver Eğer referans olmadan girmiş iseniz ne mutlu! Hassasiyete dair oluşan durum yok, günümüz gerçekleri var...
-
@fiona13 hocam benim de 15 mülakat oldu herkes sadece kendinin emek verdigini zannediyor ben çok gördüm daha ilk mülakatinda elenip hakkıma girdiler falan diye ortalıgı ayagı kaldıran insanları... inşallah allah bizlere de daha iyisini nasip eder.. tabi ilk mülakatında atanan yok mu tabiki var insan diyemiyor ben 3 kere geldim buraya beni alsaydınız onu almasaydiniz falan o girende ben günde 12 saat calistim ben hakettim diyecek herkes kendini hakli zannediyor ama genel olarak hepimiz aynı durumdayız cogumuzun 5 6 7 senesi olmuş bir sürü mülakattan elenmişiz ..pes etmek yok bizde nasibimizi alacagız er ya da geç
-
@norm mesela bir de 6. senesi olup sadece 1 mülakat görebilen insanlar da var koca 6 sene ders calışmış ama sadece 1 mülakat o da diyecek ben 6 sene çalıştım gördügünüz gibi keşke en az 10 bin kişi alınsa ya da sadece kpss puanıyla atanılsa..
-
@mrvguy ben 2014 mezunuyum ve çift yıllarda olmak üzere üç kere kpss alan sınavına girdim ve il göç,halkbank olmak üzere 5 mülakata torpilsiz girdim. Olmaz diye beklediğim bu mülakattan atandım. Ümidimi kaybetmişken son anda buldum. Yaşım 31 oldu ama olsun son ana kadar gittim. Olmayadabilirdi bunun için smm düşünüyordum. Arkadaşların dediği gibi a b c planların olsun.
-
istenen belgeler dışında mail alan var mı arkadaşlar ayrıca mevcut mail adresini değiştirmenin bir yolunu bilen var mı, bakanlığın sınav sitesinden iletişim bilgilerini değiştiremiyorum
-
Silinmiştir
-
Eksik belge ile ilgili mail alan var mı arkadaşlar ?
-
@mrgkn ben aldım sgk dökmümüm karekodsuzmuş mail attılar