2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mülakatzedee mail atılan adresi yazar mısınız mail adresimi degiştirdim o adrese mail atıp değişikliği bildirmek istiyorum
-
@mülakatzedee dilekçeyi yazdınız mı mı ?
-
@mülakatzedee aynı şey bende de oldu bugün geldi mail. Bugün gönderdim tekrar dilekçe ile birlikte
-
@tarkovski keşke belge istenirken söyleselerdi barkodlu seçip yollayın diye bu yüzden tüm arkadaşlara sesleniyorum mümkğnse maillerinizi kontrol edin
-
Arkadaşlar başlama ile ilgili duyumu bilgisi olan var mı hangi ayda tahmini başlanır ?
-
@su28a dün konuştum, sürekli aranıyor olmalarından dolayı biraz şikayetçiler, önceden 3 ay diyordum şimdi 2 ay diyorum dedi, evraklar gvs için iletilmiş, öğrendiklerim bunlar
-
@bahriyelii61 hocam rica etsem aradığınız numarayı paylaşabilir misiniz
-
@bahriyelii61 o zaman işe başlama hayırlısıyla Eylül sonu Ekim başı gibi mi olur acaba ?
-
@deen hocam daha önce grupta paylaşılan bir numaraydı 4152116, aramalardan şikayetçiler söylediğim gibi ben mail değişikliği için aramıştım aramışken sordum birkaç soru
-
@mathilda evraklar teslim edilmeden ben yazışmalara başlamıştım dedi kendisi umarım daha kısa sürede başlarız
-
@bahriyelii61 inşallah hocam . Teşekkürler
-
Defterdarlik icin muvafakat islemi nasil yapiliyo bilen var mi, aramak yeterli mi
-
@memurolacamben Hangi il için muvafakat vereceksiniz acaba?
-
Ankara Duy dan feragat ediyorum yedekte bekleyen arkadaşa hayırlı olsun
-
Arkadaşlar işe başlama ile ilgili bilgisi duyumu olan var mı ? Başka gruplarda mı konuşuluyor acaba ben sadece burayı takip ediyorum
-
@deen bende merak ediyorum hiç ses seda yok kimseden.
Birde burdakilerden bilen varsa tercihi biz yaptık da ona göre ilçe seçilecek değilmi?
İlk soradayım ve ilk tercih ettiğim yermi gelecek? -
@maliyeci76 ben evrakları teslim ettiğimde sordum hocam. İlk sıradaysanız ilk tercihiniz gelir dediler
-
@maliyeci76 ben gideceğim ilin mal müdürlüğünde çalışan personel müdürüne sordurttum pazartesi bakanlıktan atama yazısı gelmedi dedi, bir uzman yardımcısına sordum bakanlığın işi belli olmaz ama 15 eylülde ilk maaşınızı alırsınız dedi tahminimce
-
@bahriyelii61 hocam hazine maliye uzman yardımcıları çok bekledi bizde onlar kadar bekler miyiz sizce ? Aynı mı ilerler süreç
-
@deen valla ben de sizin gibi bekliyorum hocam inşallah uzamaz