2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar ne zaman başlarız tahmini ? bilgi edinebilen var mı
-
@deen arkadaslar baslamayla ilgili hic bilgisi olan yok mu
-
@kpssman hiç ses seda yok hocam biz de beklemedeyiz
-
Guylar bu kadar erken başlıyorken biz hala neden bu kadar bekliyoruz anlamıyorum arkadaşlar ?
-
@deen guylarda her ilçe kendi soruşturmasını yaptı bizde ise bakanlık tarafından yürütülüyor herkesi birden çağıracaklar o yüzden bizimki maalesef uzadı bu kadar
-
@bahriyelii61 hocam mülakatlarda kazanan listesini uzun süre açıklamadıkları gibi olacak diye korkuyorum. Ekimi bulmasa hayırlısıyla bizde bu ay başlasak
-
@deen son aramamda her şey yolunda gibi konuşmuştu görevli hanımefendi, bugün yine aradım pek konuşamadım yanlış anladı beni biraz gerildi, müdürle görüştüm sonrasında o da klasik cevaplar verdi çalışmalarımız sürüyor vesaire diye
-
@bahriyelii61 çok sağolun hocam cevabınız için
-
@bahriyelii61 ekime kaldik gibi duruyor ama bilen varsa yine bilgilendirebilir
-
dönüşler başlamış galiba yavaş yavaş hatta arayanları direkt çağırmaya başlamışlar.
-
Silinmiştir
-
@raxog39 kimin hangi ilçeye yerleştiğine dair herhangi bir liste vs yayımlamayacaklar mı acaba?
-
@mathilda sanmıyorum hocam adrese tebligat yapılacakmış herkese.
-
@raxog39 hocam inşallah bir süre veriyorlardır
-
@kpssman bugün sordum henüz bir yazı gelmemiş ilimin bulunduğu müdürlüğe, başka bir ilçede guy bir arkadaşıma bu ay kesin hatta fazla uzadı demiş şefi, bakalım hayırlısı
-
@tarkovski verdiklerini söylediler yerine göre değişmezse hakkın var zaten tebliğden itibaren.
-
@bahriyelii61 ins uzadikca acaba geldi de benim mi haberim yok diye suphelendim
-
Aranan ya da tebligat gelen arkadaşların sayısı artıyor,1 haftaya kadar sanırım herkese ulaşılmış olur, şimdiden başarılar.
-
İstanbulda yaşayıp tebligatı gelen var mı?
-
@raxog39 hayır gelmedi daha