2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrgkn Teşekkürler
-
Başka tebligatla ya da telefonla tarafına ulaşılan var mı?
-
Arkadaşlar ayıp olmazsa işe başlayan arkadaşlar net olarak ne kadar maaş aldıklarını yazabilecek olan var mı?Bir de duy-guy maaş farkı var mı?
-
Bazı arkadaşlar göreve başlamış. Büyük şehirde olanlar için gvs sürüyor.
-
Bana da tebligat geldi arkadaşlar bugün
-
@mathilda hayırlı olsun, sizin hangi şehirdi?
-
@mathilda sabırla bekliyorum ben de
-
Silinmiştir
-
@mustafakrc tebligat bana geldi tebliğ edildikten sonra 15 gün içinde işe başlama zorunluluğu var ilçe de tebligatta yazıyor
-
@mülakatzedee cevabınız için teşekkür ederim bu arada hangi il için aldınız tebligatı
-
Arkadaşlar hâlâ aranmayan ve tebligatı gelmeyen var mı? (Özellikle İstanbulda olanlar) sanırım şuan ikameti ile tercihi aynı il olan arkadaşlar başladı
-
@tarkovski hocam benim de tercihim ikametim ama henüz aranmadım veya tebligat almadım
-
@tarkovski İstanbul, Ankara ve bazı iller halen beklemekte. Henüz başlayan ya da teligat aldım diyen duymadım, istanbul ve ankara için.
-
@mustafakrc anladım hocam demek ki ikamet ile de alakalı bir durum değil. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
-
@estergon-kalesi daha beklememiz gerekiyor sanırım hocam yine bi duyumunuz olursa bilgi verirseniz memnun olurum
-
@tarkovski Tabi ki hocam. Hayırlısıyla fazla uzamadan sizler de çağrılmış olursunuz inş.
-
@tarkovski benim de hocam. Söylediklerine göre İstanbul emniyeti yoğunmuş.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Yedeklerdeydim bana sıra geldi ve evraklar için evime tebligat gönderildi.
Yedeklerde olduğum için bana arşiv araştırması zaten yapılmış mıdır yoksa şimdi mi yapılacak ?
sürecin uzayıp uzamaması için önemli bir husus benim için
Bilgisi ve fikri olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi ? -
@kullaniciadim
Sizden evrak teslimi istenmiş , evraklarınızı teslim ettiğinizde bilgileriniz emniyete gider orada arşiv araştırmanız olumlu gelirse ( süre belirsiz ) geldiği zaman bakanlık çağrıldığınız ilin defterdarlığına gönderir . ilçenizi yazıp size tebliğ ederler . süreç bildiğim böyle işliyor . Süre belirsiz yalnız yoğunluğa göre değişiyor . Hayırlı olsun . -
@karar, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
emniyete gider orada arşiv araştırmanız olumlu gelir
Arşiv araştırması mı yapılıyor Gvs mi ?
Teşekkür ederim