2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kendi isteğiyle silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmistir
-
Hiç haber yok mu arkadaşlar ne zaman başlatırlar acaba bizi ?
-
@mathilda pazartesi günü aradım, bir buçuk ay dediler,
-
@importante hayırlısı olsun . Teşekkür ederim
-
@importante o kadar sürmeyecektir, şahsi kanaatimdir
-
@bahriyelii61 hocam tahmininiz ne yönde peki? Eylül başı gibi mi olur?
-
bence eylül ortası gibi başlar.
-
@raxog39 tahminler ve kurum çevresinde söylentiler bu şekilde imiş
-
@bahriyelii61 benim sadece içime doğan hocam o yönde bilgim yoktu belki de doğru doğmuştur.
-
Merhaba dostlar.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Kurum içerisinden kıymetli bir ahbabımla görüşme imkanım oldu. Kendisinin bana söylediği halen soruşturma süreçlerinin devam ettiği. Herkesin bir arada başlatılmasının planlanmasından ötürü herkesin soruşturma aşamasının tamamlanmasının beklendiği. Bilgi bâbında değil ama tahminini söyledi ki o da Eylül'de iş başı yaptırılacaktır şeklinde. Yine uzarsa sorarız dostlar ama şimdilik durumlar bu şekilde. -
@paretowilfredo Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
-
@paretowilfredo hocam hmuy için bir duyum var mı? Bizi unuttular sanırım ramazan bayramından önce açıklandı ama hala bir gelişme yok. Tam 4 ay olacak, millet artık inanmıyor atandığımiza:)
-
ben kendi soruşturmamın akıbetini soruşturdum, bir hafta önce bakanlığa gönderildiği söylendi, bunun üzerine yetkili bir ağabeyimle konuştuğumda da üstadın söylediği gibi topluca başlanmasını hedeflediklerini 15 eylülde muhtemelen ilk maaşınızı alırsınız şeklinde belirtti, bilgilerinize
-
@bahriyelii61 hocam bu kadar uzun sürmesinin sebebi arşiv değil de gvs yapılması mı ya da ikisi de mi? Ayrıca eğitim hakkında bi bilginiz var mı nasıl nerde olucak süresi gibi
-
@tarkovski hocam gvs yaptıklarını biliyorum ama neden uzadı bilgim yok, eğitim konusunu da sormadım doğrusu
-
@tarkovski perşembe günü kuruma uğramıştım. Eğitim atanıp göreve başladıktan sonra olacak dedi şube müdürü. Eğitim ile alakalı kurul falan toplanacakmış daha
-
@mreus77 anladım. Teşekkürler başlayalım artık da gerisi gelir