2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar personel genel müdürlüğünün telefon numarasını bilen var mı ? Web sitesinde yazan numarayı arıyorum ama cevap vermiyorlar
-
Arkadaşlar duy un derecesi ne tam olarak ben göremedim ilk sorulan soru bu oluyo
-
Arkadaşlar mal bildiriminde üstte sicil no yazan yere ne yazacağız bilen var mı ?
-
@deen ben kurum kısmını tamamen boş bıraktım sadece 1 sıra numarasına ve arkasına ad soyad yazdım.
-
arkadaslar selamlar, benim mal bildirimi formu cok bos oldu bir tek kyk ya borcumu yazdim tasinir, tasinmaz kisimlari bos baska ne yazilmali acaba
-
@memurolacamben Yoksa ne yazacaksınız ki ? Boş olması gayet doğal. Mal mülk üstünüze yoksa boş olacak zaten.
-
@estergon-kalesi kyk borcu ile banka da mevcut olan paramı yazdım sadece.
-
@estergon-kalesi cok tesekkur ederim
-
Postayla yollayan arkadaşlar acaba arayıp soruyor musunuz belgelerinizin kabul edilip edilmediğini? Eksik var mı yok mu söylüyorlar mı telefonda?
-
Arkadaşlar mal beyan formunu bilgisayar ortamında mi yoksa çıktısını çıkarıp el ile mi doldurdunuz
-
@mhmtmhmt Çıktısını alıp el ile doldurdum ben.
-
Arkadaslar merhaba. Evrak teslimi ile ilgili bir numarayı aradim konuştuğum hanımefendi numaranın sınav hizmetlerine ait olduğunu, artık bu numarayla bir işimizin kalmadığını, atama islemleri,evrak teslimi ile ilgili sorularınız için aşağıda yazacağım numaraları aramanızı rica etti. Mümkünse sadece bu numaraları kullanalım.
0312 415 21 15
0312 415 21 16
0312 415 21 58 -
@mülakatzedee söyleyemiyorlar hocam bir sürü evrak var diyorlar biz bir eksik olursa size dönüş yaparız diyorlar.
-
@mülakatzedee Hocam ben yolladim gönderi takibinde teslim edildi yazıyordu aradim hemen teslim aldık ettik diye tek bilgi veremiyoruz ama eksiklik olması durumunda size geri dönüş yapacağız merak etmeyin dediler.
-
Süreçle ilgili başka bilgi edinebilen var mı? Belge teslimi sonrası ne kadar süreceği ya da güvenlik soruşturması olup olmayacağı hakkında duyum alabilen oldu mu?
-
Sabah belge teslimi yaptım elden , şube şefine işe başlamayı sorduğumda, işe başlamanın 3 ayı bulacağını söyledi. Güvenlik soruşturmasından dolayı mı dediğimde ise oraları karıştırma sizi ilgilendirmiyor dedi. Denilenler doğru gibi.
-
@estergon-kalesi, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Sabah belge teslimi yaptım elden , şube şefine işe başlamayı sorduğumda, işe başlamanın 3 ayı bulacağını söyledi. Güvenlik soruşturmasından dolayı mı dediğimde ise oraları karıştırma sizi ilgilendirmiyor dedi. Denilenler doğru gibi.
O nasıl bir konuşma tarzıymış, bizi ilgilendirmiyorsa kimi ilgilendiriyor
-
Ya şu belgeleri teslim aldık eksiğin yok ya da eksiğin şu deseler nolur ki? Postayla yolladım ama içim hiç rahat değil🥺
-
@azimli-0 Halimizden anlayan kim
-
@mülakatzedee dostum bir eksiğin olursa arayıp bilgilendirirler rahat ol