2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mathilda ben banka kredisi için sormuştum hocam
-
@kıvırcık hocam bugün covid testim pozitif cikti. İşlemlerim hala duruyor . Dilekçe örneği nasıl olacak , foto takım elbise mı olacak . Ya Allah rızası için yardımcı olun bana numaram 05388793933
-
Arkadaslar ben mulakata askerdeyken girmistim cok sukur olumlu oldu 20 haziranda terhis oldum lakin askerlik durum belgesinde hala soyle yaziyor 24 aralikta silah altina alinmis olup 24 haziranda terhise tabidir yaziyor. Askerlik subesini aradim dediler sorun olmaz terhis belgenin fotokopisini yolla. Hmb yi aradim acan olmadi sizce bu sorun teskil eder mi ?
-
Arkadaşlar Ardahan için feragat edecek olan var mıdır? Başka bir yeri kazanan vs ?
-
Arkadaşlar selam . Sırf bu soruyu sormak için kaydoldum buraya. Defterdarlık için güvenlik soruşturmasında girilen cinsel içerikli sitelere bakılacak mı ? Bu olumsuzluk teşkil eder mi ? İnternette bazen olumsuz yanıtlanmasına neden olduğu yazıyor . Kafam çok karıştı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen
-
Arkadaşlar fotoğraf biyometrik mi olacak yoksa vesikalık mı ? Bilgisi olan var mı ?
-
@mreus77 biyometrik değil hocam 4.5×6 deyin fotoğrafçıya o halleder.
-
@müspetmenfi tamamdır hocam çok sağolun
-
@mreus77 vesikalık hocam
-
Arkadaşlar ilçeler ile ilgili dilekçeyi nasıl yazdınız
-
@deen ben tc hazine ve maliye bakanlığı personel genel müdürlüğüne. kurumunuzun şu tarihler arası yaptığı duy sınavında asıl listedeyim. şu il için tercihlerim aşağıdaki gibidir tarzı bişey yazdım
-
@mreus77 ben de aynen böyle yazdım
-
Ankara kacinci yedege kadar geldi bilen var mi acaba
-
@mreus77 çoook teşekkür ederim
-
arkadaşlar ben evrakları gönderdim ama ilçe tercihimi değiştirmek istiyorum şimdi mümkün mü bilgisi olan var mı
-
Tercih sayısı belli mi ?
-
Günaydın arkadaşlar. Diploma olarak E devletteki mezun belgesi mi çıkartılacak ? Biliyo musunuz
-
@deen, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Günaydın arkadaşlar. Diploma olarak E devletteki mezun belgesi mi çıkartılacak ? Biliyo musunuz
Evet o şekilde olcak
-
Sırf bu mesajı atmak için üye oldum.
Benden düşük puanlı olup sırf dayısı amcası var diye benim ekmeğimi elimden alan Elazığ duy, bolu guy listesindeki "arkadaşlara" sesleniyorum.
Bu ülkede milyarder de olsam hayatim boyunca sizin için her gece dua edeceğim hayrını gormeyesiniz diye. Kabul olur olmaz Allah'ın bileceği iş.
Emeğiyle giren kardeşlerim de yolunuz bahtıniz açık olsun daha iyileri hep sizin olsun umarım. -
Az önce elden belge teslimi yaptım. Oradaki memur arşiv ve gs yapmayı planlıyoruz 3 ay içinde tamamlamayı düşünüyoruz dedi. Hmb süreci bize örnek olacak galiba.