2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kamuadayı, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@xqarmedo
neden hocam. açıkçası ben bu konuda ösym sınavlarının biraz referans olacağını düşünüyorum. ösym yüksek katılımlı sınavlarını bile yapmaya başlayınca bence bunları gerekçe göstererek bastırabiliriz.
tabi 2018 hala herkesin hafızalarında orası ayrı.Hocam ben daha bu kurumların bizi düşünerek mantıklı bir karar aldıklarını ne gördüm ne de duydum , gönül gerçekten sizin dediğiniz gibi olmasını ister zaman gösterecek bakalım umarım yanılırım
-
Ertelenmiş olsa bile, liste acıklanmaz mı yine de ?
-
Ertelendi sınav arkadaşlar işsiz olup vmy girecek arkadaşlar için iyi fırsattı ama ertelendi sınav bu fırsat kaçtı çünkü rakipleri vmy girmek için hazırlanan guylar vergi affı çıktığı için çalışamayacakti
-
Rica ediyorum bu sınavı unutun minvalinde iletiler girmeyin arkadaşlar.Bu süreçte umutsuzluk bizi sadece geriye çeker.
-
@xqarmedo
valla bu yıl dahil oldum sürece önceki alımlarda neler yaşandı bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşların da söylediği biraz size yakın şu anda.
ben yine de bu yıl farklı olacağını düşünüyorum. çünkü bariz şekilde ertelenme sebebi korona. illaki hmb nin açtığı alımlardan bir tanesi mutlaka ihtiyaç dahilindedir. onun sınavını yapınca diğerleri için gerekçe kalmayacaktır. o yüzden yüksek katılımlı ösym sınavlarını referans alabiliriz diyorum. ösym başlarsa sınavlara biz de boş durmayıp gündeme getirmeliyiz hemen bu durumu.
bence iptal edilmez ilanlar ancak ne kadar erteleneceğini bilmiyoruz tabi. keşke listeler açıklansaydı. puanını sınırda gören insanlar çoktur illaki. stresleri daha da artacaktır bu süreçte.
umarım hepimiz için hayırlısı olur. -
Liste için yarın arayalım arkadaşlar. En azından cuma liste yayınlansa ona göre yol çizeriz.
-
@yeniklasik
liste için ısrar edilebilir. bu konuda ayrıca mantıklı bir gerekçe göstermeden bu istek reddedilirse o zaman kötü kokular duyabiliriz. -
Liste için yarın arama konusunda ben de katılıyorum. Sistemli bi şekilde aramalıyız.
Öte yandan ertelenme süresi konusunda karamsar olmayan taraftanım.
Çünkü ertelenen sınav sayısı, sınavı ertelenen insan sayısı, ertelenme sebebi çok farklı önceki tecrübelerimize göre.
Ortada ertelenmiş bir sürü ösym sınavı var. Onlar elbet yapılacak. Bu sınavların ertelenme kararlarında da ösym emsallerinin etkisi var. Yapılmasında da aynı etki emsal olacaktır. -
@düdüklütencere buraya yazma bari ya
-
@marsiyal
tamam kardeşim aramayalım liste için ne dedik sanki -
-
@düdüklütencere o kadar boşsun ki
-
Vdk başkanına Instagram üzerinden mesaj attım listeleri açıklanması ile ilgili,belki bastırırsak etkili olur,tivit de atabiliriz
-
@ztrkrdvn
sataşma dostum sataşma gıdım yer kalmadı bende artık alttan alacak -
@hayırlısı035
hocam 2018 erteleme duyurusuna ulaşamadım.
bu duyuruda açıkça covid tedbirleri kapsamında diye bahsedilmiş. kolay kolay iptal edilemez bu ilan. tedbirler azaltılmaya başlayınca ve benzeri sınavlar yapılmaya başlayınca bu sınavda gelecektir.
şu aşamadan sonra bence gözümüz bakanlıkta değil, tedbirlerin gidişatında ve benzeri sınavlarda olmalı. -
Sinav basvurusu yapip 1985 tarih dogumlu olanlar ertelenen sinava girebilecek mi acaba merak ediyorum.
-
Sınavın ertelenmesi zaten beklenilen bir durumdu da listelerin açıklanmasının nedenini ben anlayamadım maalesef.
-
Listenin açıklanması yönünde aramamız, tweet atmamız lazım, malum kaçla kapatacağı çok meçhul ve sınırda olan çok kişi var.
-
@düdüklütencere inşallah öyle olur. Maliye Bk'na güvenmeyince insan endişe ediyor. Yarın arayalım vm olan arkadaşlarımıza da sorduralım.
-
@hayırlısı035 bu erteleme diğer başlıklardan daha çok hayal kırıklığı yarattı bizlere. KURUM ERTELENMİŞ BİR SINAVIN listesini tarih belli olmadan yayınlamaz . Puanı 84-85 olan arkadaşlarım ..bu belirsizlikle yaşıyor muyuz yaşamıyor muyuz belli değil sizlerde aynı hissediyorsunuzdur eminim..!