2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
vmy için buradan devam edelim...
Vergi Müfettiş Yardımcılığı için yapılan tüm alımların sayıları ve Taban Puanları;
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı konuları nelerdir? Sınav zor mu?
Vergi Müfettiş Yardımcılığı geçmiş sınav soruları nelerdir?
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari-h4674.html
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına hangi kaynaklarla nasıl hazırlanılır?
Vergi Müfettiş Yardımcılığı nedir? Nasıl Vergi Müfettiş Yardımcısı olunur? Vergi Müfettişleri ne iş yaparlar? Görev yerleri ve özlük hakları ile MESLEK TANITIMI;
-
Sınav test olur mu acaba?
-
@Blueberry keşke test olsa belli olmaz değişebilir
-
Konuştuğum bir vergi müfettişi daha önce yapılan test uygulamasından çok rahatsızlık duyulduğunu dolayısıyla böyle bir sınav şeklinin vergi müfettişliği için bundan sonraki süreçte çok mümkün olmadığını söylemişti.
-
Arkadaşlar çalıştığım için gündemi takip edemiyorum sınav tarihi ve alım sayısı belli mi?
-
acaba bu ilan tahminen ne zaman gelir?
-
Rotasyon kalktı mı bilen yok mu
-
Arkadaşlar daha hiçbir şey belli değil biliyorum ama pareto 400vmy demiş. Birde klasik 500 vmy alımı var (iptal edilen de 500dü).
2019 P48de 1000.yim , 85 puanım var. Vmy alımına girme durumunu nasıl görüyorsunuz ? -
@özgeee rotasyon derken guyda rotasyon mu var?
-
@özgeee pardon vmy de
-
@özgeee kalkti hocam
-
@lannisterjk umarım 400 kişi olur. Ancak bence 100-200 civarı gelecek. Bakanın yüksek sayıda alıma karşı olduğu söyleniyor. 400 500 sayıları zor gözüküyor Vmy için. Büyük çoğunluk Guy olacaktır gelecek ilanda.
-
Yerimizi alalım.
-
@Mambaa valla pareto & maliyenin eski alımına güveniyorum. 100-200 olursa 5 katı adayda şahsi zora düşer. Duy gibi 20 kati yaparsa bir ihtimal. Bu dağılım umarım uzun sürmeden açıklanır
-
Arkadaşlar kolay gelsin herkese şimdiden başarılar sınavda. Benim bir sorum olacak. 2018 de vmy sınavı yapılmış ve iptal edilmiş ve sanırım sınav hakkını elde edenlere söz verilmiş haklarınız korunacak diye. Şimdi o kişiler bu sınava direk olarak kabul edilecekler mi ? Süreç nasıl işleyecek?
-
@ege-mahmut Şahsi düşüncem edilmeyeceği yönünde dostum. Hakkın saklı tutulması hususunu biraz açmamız gerek. Alımla alakalı iki duyuru yayımlandı. Bunlardan ilki "sınavın ertelendiği" yönündeydi. Bu duyuruda ek olarak sınava başvurmuş ve listeye girmiş adayların hakkının saklı kalacağı belirtildi.
Bundan bir süre sonra da sınavın tamamen iptal edildiği yani alımın hiçbir şekilde yapılmayacağı, sürecin tamamlanmayacağı belirtildi. Bunda ise hak saklı kalması durumu söz konusu edilmedi.
Bu nedenle iptal edilen alıma başvurmuş kişilerin haklarının saklı kalacağını düşünmüyorum. Çünkü ilgili alım tüm iş ve işlemleri ile birlikte ortadan kaldırıldı. Erteleme olarak kalıp ucu açık bırakılsaydı bu hakkın olacağını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo üstad maliyede ortak alım yapıldı mı hiç?Guy ile vergi denetmenliği ortak mı alınıyormuş en son bunun gibi bir şey var mı tarihte.Birde bu yapılanma alımı olabilir mi?Çünkü maliye gelir,gider ve denetime eleman alıyor.Hazine uzmanlığı zaten biliniyor artık.
-
Test mi klasik mi olacak ona göre bir çalışma stratejisi geliştirseydik bari.
-
@zenginmemur Genel bir değerlendirme haberi yapacağim dostum geçmişe de bakarak. Çok fazla soru ve sorun var. Hepsini yanıtlamaya çalışacağım.
-
Vmy yaklaşık 150 kişi olacak