2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Aynen hocam eskiden epey bi futbol oynadim genclerbirligi altyapısında:) Son dakika golü bu olsa gerek
-
Arkadaşlar hiç duyumu olan yok mu vaka sayıları da her geçen gün artıyor vmy nin de artık tarihi belirleyip yapması lazım çok uzadı tekrar corona yasaklar sürecine girmekten korkuyorum artık nisana giriyoruz tek belli olmayan sınav vmy telefonla arasak zaten bilgi veren de yok
-
Arkadaşlar az önce aradım merhaba vergi müfettiş yardımcılığı sınavı diye giriş yapıyordum sözüm bitmeden herhangi bir çalışma yok düzenleme yok olursa siteden duyurulur denildi.
-
en çok beklediğin seni en çok üzen oluyor genelde..
vay arkadaş vmy ile ilişkim romantik film tadında ilerliyor.
uğruna onca şeyden feragat et, vazgeç ama hala dönüp de tek kelime etmesin..
aynı şeyleri söyleyip dursun.
en çok da neyden korkuyorum biliyor musun? birgün beni daha sevindirecek, mutlu edecek bir meslek ile karşılaşırsam herşey için çok geç olmasından korkuyorum..
korkularımı yersiz çıkar lütfen ve bir haber gönder de bahara mutlu girelim, yazı da şenliğe çevirelim vmy... -
Aslında ty haberleştirdi ama yeterli ilgiyi görmedi. Bu sınava 875 kişi girecek hadi 600 olsun. Toplamda 60 rt+fav almadı haber.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Aslında ty haberleştirdi ama yeterli ilgiyi görmedi. Bu sınava 875 kişi girecek hadi 600 olsun. Toplamda 60 rt+fav almadı haber.
https://mobile.twitter.com/tercihiniyapnet/status/1336662162710925314
-
@duha çok büyük kul hakkına giriyorlar.Bunu ilahi kudret bir şekilde bu insanlara hatırlatsa. Kimse kimsenin umurunda değil artık,ben onu anladim.2 sene öncesi bile emin ol çok çok daha iyiydi.Sanki her geçen yıl, bir önceki yılı çokça aratır oldu.Bu işler artık sonu olmayan bir yol ...
-
Arkadaşlar bu sınavın iptal olma durumu varmı sizce?
-
Ülkenin her alanına adaletsizlik çökmüş bir vaziyette. Artık hiçbir şeye şaşırmıyor ve daha fazlasına hazırlıyorum kendimi. O kadar çok sorunumuz var ki her sorunu dile getiremiyoruz maalesef....
-
Bu denli kıymetli bir mesleğin böyle bekletilmesi beni de üzüyor. Nice fedakarlıklar yapıyoruz ömrümüzden bir hiçe doğru kürek çekiyor gibi hissediyorum. Güzel günler gelecek elbette. Umutsuz yarın olmaz, yarınsız insan olmaz. İnsan umudunu kaybettiğinde yok olur.
-
@crazy-lawyer989 Hocam benim şahsi fikrim ikinci kez yapmazlar böyle bir işlem.Cunku sayi v.s zaten tamda istedikleri gibi 175 kişi.
-
@locke mesleği itibarsizlastirma çalışması olabilir mi sizce?
-
@crazy-lawyer989 neden böyle bir sey olsun ki?
-
@zenginmemur ikidir böyle oluyor çünkü hocam.Arkadasin dediği gibi saygın mesleklerden biriydi vmy.Kaldiki bu saygın meslek için 2018 ve bu alim döneminde yaşanan tatsız bekleyiş ile birlikte vmy olarak atanan insanlardan kulağımıza gelen havadisler sanki bunu destekler nitelikte.Insallah öyle olmaz.
-
@crazy-lawyer989 Hocam vmy olanlar gayet mutlu değil mi?10.promosyondakiler özellikle
-
@zenginmemur giripte hayal kırıklığı ile karşılaşan çok insan duydum hocam.En azından belki benim tanıdıklarım boyle hiçbiride mutlu değil...
-
@crazy-lawyer989 Hocam 2013te girenler oyle sonradan girenler gayet mutlular tabi yinede genele vurmak olmaz.
-
@zenginmemur hocam çok idealist olmak lazım bu meslek için belkide girdikten sonra ağır eğitim şartları bu arkadaşları zorluğundan öyle konuşuyorlar.Demekki mesleğin gerektirdiği sabır ve zorlu eğitim şartlarına adapte olamadılar belliki
-
korona yine patladı sınava giris listesi dahi yayinlanmadi helal süper devam
-
@crazy-lawyer989
tanıdıklarınızın mutsuz olma, hayal kırıklığı gerekçeleri genel olarak neler hocam?
paylaşabilirseniz seviniriz.
en azından bekleyiş günlerimizi bilgi edinerek geçirelim