2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@iktisatci-hanim bende günde 1.5 2 saat çalışabiliyorum tüm konuları başta sona ezberlemekten ziyade her üniteye şöyle göz gezdirip ne çıkabilir diye çıkmış sorulara bakıp 2 3 soru yazıp çözüyorum..
-
@Willsmithh teşekkür ederim hocam panik yapıyorum az çalışıyorum gibi geliyo
-
Sitede paylaşılan çıkmış vergi müfettiş yardımcılığı sorularında Türk vergi sistemi ve vergi hukukuyla ilgili sorular göremedim arkadaşlar. Sorular eksik sanırım değil mi?
-
@gandalf yanıltmış olmayım ama klasik sınavlarda genelde tvs ve vergi hukuku pek çıkmaz .hiç sorulmamış bile olabilir .
-
Guy sınavından sonra zaman yeterli olur mu klasik sınav mantığı ile çalışmak için ? Maliye ve iktisat için özellikle , nasıl çalışma yapmak doğru olur ?
-
@KamuAdayı hocam ben Hakimlikk de ek mülakata kaldım size tavsiyem idari yargıda sağlam referansınız yok ise kasmayın hukukçu olup 2019 sınavında 1. Olanı elediler vmy ye asılın hocam
-
@Cemre33 kimse bir şey bilmiyor.Kpss gibi çalışın diyende cok yazarak çalışın diyende.Net bilgi alamadim
-
@ekeblad Hocam konularda yazıyor o yüzden eksik olabilir mi diye düşündüm. Teşekkür ederim.
-
@kemankeşş2
hocam açıkçası idaride referans kısmına takılmıyorum bu sene için. ben sınavı kazanayım da eleyeceklerse onlar elesinler. ben elimden geleni yaptım sınavı geçtim diyebileyim kendime
zaten ekstra çalışma yapmayacağım. vmy derslerinden artan sürelerde hmk, inkılap felan bakarım. teşekkür ediyorum -
@kemankeşş2 bence vergi mufettisligindede aynısı olur yanı bu sadece jakimlikte degil bence
-
Arkadaşlar geçmiş sorularda hiç türkiye ekonomisi sorusu göremedim. Herhangi bir dönem veya spesifik tarih, politika sorusu felan yok. Daha önce bu dersten soru sorulmuş mu bilgisi olan var mı? Yoksa genel türkiye ekonomisi bilgime güvenerek burayı salmayı düşünüyorum.
-
@KamuAdayı hocam nerden baktınız çıkmış sorulara ben aradım bulamadım
-
@çiçek
bu başlığın ilk iletisine bakabilirsiniz.
googleda da ufak bir aramayla 1-2 sınavı bulabilirsiniz. -
@KamuAdayı tamam hocam teşekkür ederim
-
@çiçek https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari-h4674.html buradan bakabilirsin hocam
-
@mj_23 hocam teşekkür ederim
-
@çiçek rica ederim
-
@KamuAdayı tam olarak öyle değil, bu konuyu açıklayabilmek için ilgili mevzuatı uzun uzun yazmak gerekir , şu aşamada bu hususta bilmenizin yeterli olacağı kısım; ikinci yeterlilik sınavında da başarılı olamayan müfettiş yardımcısı düz memuriyet ile devam etmek zorunda kalacaktır
-
@KamuAdayı Mülakattan elenenler dediğiniz gibi döndü ama yazılı sınavı geçemeyenler vhki oldu diye biliyorum.
-
@kizilderili
hoşgeldiniz hocam. bu başlıkta tecrübelerinize tavsiyelerinize ihtiyacımız var
bahsettiğiniz konuda edindiğim duyumu dile getirdim. dediğiniz gibi şimdilik yönetmeliğe göre plan yapmak bizim için daha doğru olacaktır. mesleğe girebilirsek inşallah daha sonraki aşamalarda gerekirse daha detaylı bilgi ediniriz zaten bu konuda.
sizi bulmuşken müsait bir zamanınızda turneler konusunda biraz bilgi verebilirseniz çok seviniriz. çoğu arkadaşın ve benim de kafamda soru işaretleri var. çünkü bu konuda farklı farklı görüşler dile getiriliyor. galiba her vergi müfettişinin turne şartları ve süreleri aynı olmuyor zannına kapıldım. turne süreleri ve şartları hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.