2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@KamuAdayı Twitter da mesela ösym başkanlığının attığı twitlerin altına, Facebook da hakimlik grupları var orda mesela dershane sahibi örgütlüyor kaç gündür ,akşam twit atacaz haberiniz olsun ,sonra dilekçe yazsın herkes İzmir’de olmayanlar dahil ve gruptaki kişi sayısı çok fazla.
-
@KamuAdayı, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı ben de varım haliyle +1
dostlar bu konuda cimerden destek verecekler bildirirse buradan hep beraber ortak bir metin ile başvurumuzu yapalım sayımızı da bilelim.
-
Aradım ben memur bey büyük ihtimal ertelenmez dedi ama güven olmaz 0312 414 63 08 sizlerde arayın . Zar zor geldi ilanlar en azından aynı gün olmasın . Yarın cimer başvurumuda yaparım.
-
@KamuAdayı +
-
Twitter'de #hakimliksınavı20Aralık2020ertelensin etiketiyle yazıyorlar. Bu konuda bir iki tane de olsa tweet atıp bu istenen tarihin yeni bir mağduriyet yaratabileceğinden bahsedebiliriz.
-
@KamuAdayı geçen sene çok sınav birbiriyle aynı güne koyuldu hocam ya takmiyorlar ya da aday eksiltiyorlar herkes her yeri kazanmasin diye
-
Arkadaşlar cimer başvurusunu yaptım ben siz de unutmayın hoca destekli baya bastırıyorlar twetten yazın #sınavlarıertele
Dersmi çalışcaz bunlarlamı uğraşacağız demeyiniz ösym fazla başvuru olması halinde erteleyebileceğini belirtmiş . Dikkate alın . Sakata gelmeyelim -
@karar ben de yazdım cimer’e. Arkadaşlar lütfen sizler de yazın çünkü 19/20 Aralık olması yönünde baskı yapıp yazan çok
-
Bddk da alan bilgisinden ortalama 62 almış birinin vmy de şansı var mıdır sizce? Hukuk iktisat muhasebe ortalaması.
-
@misiko zaman var şansı da var bence.
-
@misiko BDDK ya daha önce girmiştim vmy den düzey olarak eksik kalmaz eşdeğer klasik sınav diyebiliriz çerçeve itibariyle farkli olmakla birlikte. İptale varan vmy ye de çalışmıştım malum yapılmadı ancak cikmis soruları uçarı değil hocam.
-
Vergi müfettişliği sınavına en fazla 3 defa mı 2 defa mı giriliyor?
-
Akfonun klasik sınav soruları kitabını alıp kullanan var mı ?
-
@aroma katılmıyorum hocam ikisinede giren ve bddkyı kazanan biri olarak vmy bir yada iki gömlek üstün bence.
-
Özgeçmiş resimli mi olacak resimsiz mi bilgisi olan var mı ?
-
@gandalf sınır üç.
-
@Marsiyal vmy daha ayrıntılı olabilir. Muhasebe kısmı özellikle ama bddk da çok kaliteliydi bence.
-
@misiko bddkya nasıl çalıştınıź?
-
@zenginmemur ona özel bir çalışma yapmadım kpss çalışır gibi çalıştım.
-
@KamuAdayı hocam ilhan hoca kurumlar vergisini %22 almış son basımda yoksa %20 bırakmış .