2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
En son vmy sinava girenlerin taban puan kacta kapatti acaba
-
@kizilderili hocam kpss kac puan la basvurdunuz .
-
@mrvguy 82.6 ile kapattı geçen sene bu sene de iner mi acaba 82 lere?
-
@avemim sagolun hocam
-
@avemim vmy' de kac kati cagirilmisti acaba gecmis senelerde. Bir de kac puana dusecegine yonelik tahminleriniz var mi
-
@malatyalı-sis 5 katı çağıracak min 85 üstü olur oda en iyi ihtimal
-
@Hayaller71 teşekkürler
-
@malatyalı-sis hep 5 kat çağrılmış sayı artmadıkça @Hayaller71 in de dediği gibi yüksek kapatır umarım belirtilen sayılarda ciddi değişiklik olur
-
@avemim alimda netleşse keşke de önümüzü görsek
-
Arkadaşlar vmy ye yönelik çalışan yok mu hiç. Herkes mi guy sınavına çalışıyor? Vmy sınavına çalışan bana bir ulaşabilir mi
-
Sınav tarihiyle ilgili bir duyumu olan var mı ?
-
@avemim 82.6 ile kapattigi zaman kac kisilik alimdi hocam
-
Atanmislarin deli gibi ders çalışma nedeni bu ilan olsa gerek.
-
@rabia89 300 kişilik alımdı , ondan önceki alım ise 400 kişikti 81,76 ile kapatmış
-
Sürece bu seneki kpss ile başladım kurum sınavı tecrübem hiç yok, vdk sınavına nasıl çalışılır konusunda benim de yardıma ihtiyacım var.Tecrübeleri arkadaşlar tavsiyelerini paylaşabilirse çok sevinirim.
-
@Hayaller71 kardeş 85 alan 800-900. Oluyor nasıl en iyi ihtimal oluyor Bi anlatsana. Ayrıca her ilk 1000e giren bu sınava girmiyor. Milletin gözünü korkutma kaç vmy sınavı gördün. 83-84 ün şansı var.
-
@sedatinho ne demek kaç tane vmy gördün yorum yapmam için sınava mı girmem gerekiyor? Milletin gözünüde korkuttuğum yok kimsenin ekmeğinde de gözüm yok benim p48 sıram 84.98 puan ile 951 ki 6 7 tane daha puan türü var puanlar 2 senenin puanları geçerli olacak kaça düşecekti puanlar? En son iptal edilen sınavda bile 82 83 arası bişeydi alım sayısıda fazlaydı
-
@sedatinho inşallah dediğin olurda düşer dediğin puanlara ben mevcut duruma göre konuşuyorum
-
İşte tüm mesele bu, bu senenin 85 puanlısının sıralaması
-
arkadaşlar gerçekten toplum olarak bilmeden araştırmadan konuşmayı çok seviyoruz geçende son Sayıştay test sınavının 72 doğru kapaticagini söyleyenler mi dersin (1.nin 75 doğrusu vardı) şimdi burdada son vergi müfettişliğinin 84 le kapandigini söyleyenler mi dersin insanları boşuna evham yaptırmayin zaten insanların psikolojisi bozuk daha da insanları germeyin
Ben size söylim
1.son vergi müfettiş yardımcılığı 2018 Ağustos sınavı 500 kişilik alımdı 2500 kişi çağırdı 80 üstü baraj puan koydu
2.sınav iptal oldu
3.sinav son 4-5 gün kala iptal oldu ama basvurular olmuştu tabi normal olarak
4.500 kisilik alıma 1700 kusurat kişi kabul edildi ve sınav 80 puanla kapattı şaka değil 80 puan çünkü 1700.kisinin puanı 80 di ve 2500 kişi çağırmaya yetmedi kural çünkü 80 puan altına düştü 1700 den sonra başvuran kişiler
5. Side 18 Ağustos 2018 de Sayıştay vergi müfettişliği ziraat uzman yrd PTT gibi 4 sınav aynı gündüBilmeden araştırmadan konuşmayın insanları germeyin yormayın
Zaten sıkıntılı süreçten geçiyoruz insanlar gergin gençler işsiz aile çevre her yerden psikolojik baskı yıpratmayin insanlarıHerkes için hayırlısı olsun