2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Gecmis yıllarda vmy 400 kisi alim 81 lerde 300 kisi alim 82,83 lerde kapamis 200 kisi bi tik ustu 84,85 mi olur acaba?
-
Arkadaşlar sınava 5katından fazla çağrılma durumu olabilir mi acaba
-
@supplyside etkinlik yapabilirz sayının artmasına dair zaten iptal edilen 500 kişilk ilan vardı böylece daha fazla kişi girebilir sınava
-
@pabloescobarr alım 200 kişi olursa ve başka ilanlar gelmeden gelirse benim tahminim 83.5 civarı olur. tabi bu sadece tahmin. 82' le de kapatma ihtimali olabilir. 85 de olabilir ama 83.5-84 olur diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar puanları kullanabilmek için önce ilan gelmeli sayı belli olmalı. Malum salgın zamanı önümüz kış, belirsizlikler artıyor, ilanla ilgili herhangi bir duyum da yok. Artık sosyal medyada etkinliklere başlayıp yüksek katılımla yoğun bir şekilde tweet atmamız, ulaşabildiğimiz merciilere taleplerimizi dile getirmemiz gerekiyor. Herkes taşın altına elini koymalı. Koymalı ki bu süreç hızlansın. Yoksa biz durdukça katılım çok olmadıkça ilan da gecikebilir. En azından beklemekten iyidir.
-
@Hayırlısıı hocam, organize olalım bu işi siz organize edebilir misiniz ?
-
@urfaspor63 murat hocayla iletişimi olup bu konuda tecrübeli çok iyi organize eden arkadaşlar var buralarda, ben her katılıma varım hocam.
-
@Hayırlısıı para toplayalım herkes 5 10 atsın tag satın alalım birileri bunu üstlenin organize olalım.
-
Murat hocayla iletişime geçmek lazım
-
ihtiyacın göz önüne alınmadığı ve sayıları artmasına dair umudumun olmamasının tek göstergesi iptal edilen 500 kişilik ilandan ses çıkmayıp yeni ilanın 200 olarak gelmesi...
-
175 kişi geldi ilan kaça kadar düşer sizce?
-
@pabloescobarr 84 den aşağı düşmez gibi
-
@kleonard iyimser olmuş biraz. 85 aşağısı olmaz diyorum
-
175 kişilik bir alımda 200 kişi mülakata kalır.100 kişi falan alırlar.Bari test olsa şu sinav
-
@zenginmemur zor mudur klasiği?
-
@pabloescobarr hocam zor değil ama en son alımda 1500 kişiden 330 kişi mülakata kaldı.180 kişi aldılar.Sayiyi doldurmadı yani
-
@pabloescobarr zor reis muhasebesi sıkıntı. bol bol monografi çözmek gerek.
-
@Muhalba 85 biraz iddialı olur ama 84 altı zor gerçekten.
-
@pabloescobarr 3 yılın hakkı bu değildi 3 yıl öncesine kadar 500 kişi ihtiyaç vardı ne oldu 175 e düştü acaba. 88.55 ile ben başvuracagım ama düşük kapatmayacak maalesef. Hayal kırıklığı oldu alım sayısı.
-
@pabloescobarr nerde ilan hocam