2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kompetams isimli klasik çalışma kitabını kullanan varmı
-
@malatyalı-sis
muhasebe dışında yapılabilir gibi. en azından geçer puan alınır da monografi korkutuyor beni.
zaten geçen yıllarda hep açılan ilandan daha az kişi alınmış hocam. sınavı geçemeyen çok var. -
Arkadaşlar bir çoğumuz çalışmalarımızı test sınavlarına yönelik yaptık tabiki çok şey öğrendik ama klasik sınava çalışmak gerçekten farklı ve ben kendi adıma zorlanıyorum ne yapmak gerekli bi fikriniz var mı
-
@yenikeynes
zorlandığınız noktaları daha açık belirtirseniz belki yardımcı olabilecek fikirler çıkar hocam -
@KamuAdayı hocam ben kpss çalıştığım gibi ilerliyorum çok fazla dağılmamaya çalışıyorum çünkü fazla bi zaman yok açıkçası hiç bir derste ekstra bi kaynak almadım sadece ekstra olarak muhasebede monografi çalışmak var aklımda. Yani bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama özellikle hukuk beni korkutuyor bu zamana kadar hiç yazarak çalışmadım hukukları şimide sadece okuyup geçmek bilmiyorum ne kadar doğru siz nasıl bir yol izliyorsunuz
-
@yenikeynes
yolumuz aynı
ben de sadece ilhan kılıç aldım işte. diğerleri kpss aynı.
çıkmış sorulara bakınca da muhasebe dışında çok kasıntı soru yok gibi hocam. kpss kaynakları ile en azından geçer not alınır gibi. temel düzeyde sorular. maliyede biraz yorum soruları var. orda da genel ekonomi bilginiz iyiyse ve kaleminiz de biraz kıvraksa sorun yaşamazsınız gibi. 1 tur diğer dersleri de beraber bitirip sonra sadece muhasebe kasacağım sanırım. hızlı ilerlersem sonra 1 kez daha diğer dersleri 1 tur dönerim.
benim sorunum artık çok yoruldum ve kafa kaldırmıyor hocam. kafayı çok yorduk 1 yıl boyunca sadece ders de değil bir sürü şey yaşadım. konsantrasyonumun düşmesi canımı sıkıyor biraz onun dışında sadece muhasebe sıkıntı gibi.
gerçi bunu dediysem kesin zor sorarlar patlarım diğerlerinde -
@Willsmithh ilk defa duydum yeni bir kitap mı?
-
Arkadaslar cikmis sorulara nerden ulasabiliriz acaba
-
@KamuAdayı kesinlikle ben de öyle hocam önce 1 tur bitirip zaman kalırsa 2.ye dönücem. Ve ben de çok yoruldum artık gücümün sonuna geldim. Umarım sınavımız güzel geçer en kısa sürede sonuçlanır ge işimizin basında oluruz
-
@malatyalı-sis hocam kesinlikle haklisiniz cok zor hata yapmamak zor inanilmaz dikkat istiyor ama boyle dusunmeyin bizler emek vericez elimizden geleni sinav isinin birazda sans olduguna inaniorum cok iyi bildigimiz yerlerde gelebilir hic asina olmadiimiz sorularda sans faktoru de cok etkiliyor
-
@hukukcukişi insallah bildigimiz yerden gelir elimizden geleni yapacagiz tabii ki, sonraki iş bizi asiyor
-
Vmy ilanında bir terslik var. Geçen sefer de bakan değişimine denk gelmişti. Sınavı, alımları iptal etmişlerdi. Berat Albayrak istifa etti. Bizim açımızdan başa dönmeyiz inşallah.
-
@onuktekin guy, duy falan da etkilenir mi peki?
-
@lafz etkilenirse hepsi etkilenir. İnşallah öyle bir şey olmaz. mhuy,du,guy,vmy hepsi etkilenir.
-
ana akım medyada haber geçmiyor siber saldırı olabilir
-
@akliselim İnstagram üzerinden paylaşımla istifa edip Twitter hesabını kapattı. İnstagram gönderisini de yoruma kapatmış.
-
Arkadaşlar İLHAN KILIÇ çözen birisi yardımcı olabilir mi?
-
@Aslankayserili ben cozuyorum ama karısık siralama ile hocam
-
Arkadaşlar monografi için Alican Hoca mı İlhan Hoca mı çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
-
Hangi defterlerin kaydi yapilacak kesin olarak bilrn var mi acaba?
Genel gecici mizan, kesin mizan, donem sonu bilancosu vs var mi hepsi