2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@malatyalı-sis Hocam emin olmamakla birlikte mizan istemiyorlar diye biliyorum. Bir müfettişle konuşmuştum o söylemişti. Ayrıca büyük defter kayıtlarını da istemezler dedi.
-
O zaman yevmiye defteri, gelir tablosu ve donem sonu bilancosuna göre hazirlanmak gerekiyor gibi
-
@havageymtaksim ilhan kılıç
-
@grwvh hocam ilhan kilincta 216 sayfada 15 aralık sorusunda mağaza 1 aylık kirasi olan diyen cümlede neden 760 ve 180 ayrı Ayrı kullanılmış bide yani açıklama yok bu hocanın kitabında yazmış geçmiş
-
Başvurular yarın itibariyle başlıyor, herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Başvuruya dair bilgileri ilgili çalışmamızda bulabilirsiniz;
-
Başvuru esnasında fotoğraf yüklemede sorun yaşayan var mı?
-
@guyguy26 hocam +1 bendede tahmin ediyorum aynı problem var
-
genel olarak arkadaş fotoğraf problemi için ekranı gelen fotografa tıkla imleci çekin aşağı fotograf kesme işlemi gibi birşey olacak ordan oluyor; ama jpeg resmi sadece jpeg olur diye kabul etmiyor
-
Arkadaşlar vmy sınavında monografi soruları için geçici mizan ya da kesin mizan tablosunu veriyorlar mı içini mi biz dolduruyoruz yoksa tabloyu da mi biz çiziyoruz ya da hesap çizgilerini veriyorlar mı yoksa hesap çizgilerini de mi biz çiziyoruz bilgi verirseniz sevinirim.
-
@tomjoad aynı sıkıntıyı bende yasiyorum
-
Ösym de ki fotoğrafı alıp koyabilirsiniz ben öyle yaptım sıkıntı yaşamadım .
-
@adanali01 15-31 Aralık gider yazılmış yarım ay kirası 600₺ , kalanı da GAAG olarak alınmış. Dönemsellik gereği hocam.
-
@locke teşekürler hocam
-
@adanali01 rica ederim hocam
-
Fotoğraf yükleyebilen var mi arkadaşlar jpeg yüklüyorum ama sadece jpeg yüklenebilir diyor ne alaka nasil bi sistem bu ya. Geçici bi sorun mu acaba?
-
@scofieldmustafa bende her türlüsünü denedim olmadı , yapabilen varsa bi anlatsa
-
@scofieldmustafa fotoğrafı yükledikten sonra fotonun üzerine gelip resmi küçültmeni istiyor. Bir de böyle bir dene.
-
Arkadaşlar Başvuru için kayıt oluşturmaya çalışıyorum.
Nüfus Cüzdan/Kimlik Seri Numarası bilgisi eşlemiyor.
bu uyarıyı alıyorum.
(nüfus cüzdanı ile başvuruyorum)yardımcı olabilecek var mı?
-
@grwvh biraz daga küçültürsem kafam gözükmeyecek
-
@scofieldmustafa dostum png formatına çevirip dene öyle oluyor