2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@denizcicek07 çıktısını aldım doldurdum, fotosunu çekip yükledim
-
@melezprens Hocam o kitap üst seviyede olanlar için. Hesaplarla ilgili kafanızda soru işareti varsa konu anlatım tekrarı yapın derim ya da dediğiniz gibi Alican.
-
@Hasso çok teşekkür ederim
-
@grwvh aynen neyin nerden geldiğini bilmeden yazmış yani alt yapısı olmayan hiç almasın
-
Son başvuru tarihi ne zaman ?
-
Arkadaşlar başvuru yaparken iletişim bilgileri bölümünde adresi yazamıyorum.. sadece il ve ilçe seçebiliyorum..
-
@Cemre33 27 kasım
-
Arkadaşlar elinde Abuzer pınarın maliye politikası notu pdf olan varmı lütfen elinde olan özelden yazsın
-
@Barro12, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
84.8le şansım var mı acaba
Benimde 84.8 sınırda diyorlar her seneki gibi 300-400 kişi alsalardı kesin şansımız vardı hocam ️
-
arkadaşlar başvuruyu yapıp gönderdikten sonra bilgilerime ilişkin hata yaptığımı farkettim. düzeltmek mümkün mü ben göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim
-
@selimisik
başvuruyu onaylarken başvuru bilgilerinde değişiklik yapılamayacaktır yazıyordu hocam. -
@KamuAdayı ya hocam öa hiç sorma çok kötü dalgınlığıma geldi. Acaba arasam bir değişiklik imkanım olabilir mi?
-
@selimisik
özel değilse ne gibi bir yanlışlık oldu hocam. gözardı edilebilir belki. -
@KamuAdayı hocam yanlış puan türü girmişim. 1 puanlık fark var arada
-
@selimisik Kaç hocam sınırdamı
-
@selimisik
85-86 kapatır gibi hocam. üstündeyse çok takmayın. -
@tugceozdmr umarım hepimiz için hayırlısı olur, klasik sınav olduğu için çok bekletim yok açıkçası, hakeden kazansın diyorum onun için.
-
@selimisik sitede iletişim bilgilerinde vmy sınav telefon numarası var orayı ara bununla ilgili mail atmanızı isterler
-
@melezprens ilk başlarda biraz zorlansanızda en iyisi İlhan kılıç bence çok güzel yerlere değiniyor
-
@resul aldım artık hocam mecbur hepsini cozucem inşallah faydalı olur. Monografi çözerken kafa beyin kalmıyor 3.5 4 saatimi alıyor Allah yardımcımız olsun