2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hukukcukişi Hocam maliyet muhasebesinden soru gelirse FİFO'dan gelir diye düşünüyorum. Çünkü klasik sınava en uygun o oluyor. Ve maliyet muhasebesinin çok sabit kayıtları var onları bilirseniz iyi olur. Onun dışında gidipte Fire hesaplaması yaptıracaklarını hiç sanmıyorum. Ya da maliyetlerin gider yerlerine dağıtımı tablosu tarzı bir şey beklemiyorum.
-
Özgrçmiş formunu sisteme nasıl yüklüyeceğiz
-
Arkadaşlar malum internet kafelerde kapandı.Başvurumu cep telefonundan yapabilir miyim?Çıktı falan mi alınması gerek?
-
@galaxyy özgeçmiş formunu tarayıcıdan geçirip yüklüyorsun ama benim merak ettiğim en son onayladıktan sonra başvuru formunda özgeçmiş gözüküyor mu ben de gözükmüyor
-
Başvuruyu geri alıp yeniden yapabiliyor muyuz?
-
@locke
hayır hocam gönderdikten sonra tekrar başvuruyu güncelleyemezsiniz. dikkatlice kontrol ettikten sonra gönderin. -
@kamuadayı ben onayladım ama şu an başvuru formumda özgeçmiş gözükmüyor siz görebiliyor musunuz
-
@zenginmemur telefondan Adobe Scan kullanarak tarayıp sisteme yükleyebilirsiniz.Telefondan yapılması mümkündür
-
@guy1626
özgeçmiş en son gönderirken son inceleme kısmında görülüyor hocam. gönderdikten sonra tekrar girince görülmüyor. sıkıntı yok yani -
@lukatoni tamamdıŕ direk foto çekip yükleyebilir miyim?
-
@kamuadayı Ben gönderdim maalesef ama özgeçmişim pek içime sinmedi o yüzden sordum. Neyse sağlık olsun.
-
@locke, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@kamuadayı Ben gönderdim maalesef ama özgeçmişim pek içime sinmedi o yüzden sordum. Neyse sağlık olsun.
Özgeçmişi güncelleme şansımız yok ozmn doğru muudur
-
Dil puanım sistemde görülmüyor elle girsem sıkıntı olur mu sizce?
-
Arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor.. başvuru yaparken iletişim bilgileri kısmında sistem adresi otomatik getirmiyor.. ekranda sadece il ve ilçe girebiliyorum.. Yardımcı olacak var mı teşekkürler
-
@amenis Ayni sorun bende de var arkadaslat
-
Başvuru formunu doldurdum ama göndermedim sanki sınavı geçemem gibi gelıyor, klasik sınav için pek çalışma yapamadım guya ağırlık verdım.Kazanamayacağım sınava başvurup dıger arkadaşların hakkını gasp etmesem mi? diyorum.Ama ilan kıtlığıda bir gerçek .️Kaldım böyle aralarda..
-
@guyguy26
hiç çalışmadıysanız çalışmayı da düşünmüyorsanız salın bence hocam. eğer puanınız yüksekse tabi. sınırdaysa çok etkilemez zaten diye düşünüyorum. guy odaklanırsanız ikisinin arasında çok zaman yok. ordan ona geçmek zor olur.
ilanlar üst üste geldi herkes her ilana başvuruyor. guyda da canlar yandı bugün. aynı kişiler listelerde dönüp duracak.
puanınız yüksekse 88 üstü felan yani ve çalışamayacaksanız bence salın. ama 88 altında ise bence başvurun hocam nolur nolmaz guyun da garantisi yok. -
Yukarıya yazmıştım ama cevap veren olmadı. İletişim bilgileri kısmında adresi otomatik olarak getirmesi gerekmiyor mu.. ben sadece il ve ilçe yazabiliyorum.. aynı sorunu yaşayan var mı..
-
@kamuadayı 87.3 bu halde başvur diyorsunuz ️
Yüksek puan algımız bile değişti yüksek puan artık 90 ve üstü 80ler işgörmez halde -
@guyguy26
değişti malesef. ilanlar üst üste geldi. 90 ile şimdiden 3 liste kaçtı vmy kaderimiz oldu artık. yani dersler çok da farklı değil aslında çalışma tarzınızı bilmiyorum ama.
şunu söyleyim monografiyi yaparım ya da yapacak kadar çalışabilirim diyorsanız başvurun hocam yoksa salın guya çalışan ve alandan 87 alan diğer derslerden geçer not alır.