2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@jeffbezos hocam diyelim bikac tane yevmiye kaydını yanlış yaptım bazı hesap hataları da yaptim ancak bilancoyu gelir tablosunu falan olusturdum sonuna kadar gittim. Burdan iyi bir puan vermezler mi?
-
@guyguy26 fakülte hayatında test vize ya da final görmemiş biri olarak anlayamam doğru. Grafik cizmeden mezun olan da iibfliyim diye geziyor sonra gelip buraya klasik sınavlardan korkuyorum diyor, haydi siz Zeynel dinler çıkmış guy soruları çözmeye,daha fazla tutmayayım.
-
@merveogutcu alirsiniz hocam genel hatlarıyla soruyu cozerseniz ve gelir tablosunu etkileyecek kayitlarda yanlışlıklar yapmazsanız tam puan bile verilebilir örneğin 659 hesap yerine 679 hesabı kullandınız nette vergi etkisi aynı olduğu için ya hiç puan kırılmaz ya da çok küçük bir puan kaybınız olur
Ama genel kayıt mantığı bilinmesse muhasebede bocalama olabilir -
@jeffbezos 689 yazacaktım sorry
-
@jeffbezos yanlış anlaşılmassa şunu söylemeliyim muhasebesi iyi olmayan biri vdk nin kapısından giremez çok net çünkü ana işiniz vergi hesapları yani ana dataniz muhasebe kayıtları mizanlar muavinler vb. Muhasebesi iyi olmayan arkadaşların bu sınava basvurmasi zaman kaybı olur test sınavıyla alakasi olmayan bir sınav türü.
-
@babanınoglukemal hahah
-
@amenis ben elle yazdım .Puan ve yılı yazdım
-
@babanınoglukemal kardeşim yardım etmek istiyorsan tavsiyelerini alırız.Mesela Colin clark dedi mi senin aklına ne geliyor yüzde 25 bunun gibi kodlama usulü çalıştık birçok şeye ki muhasebe yine en kolayı geliyor insana.Yani bilmem anlatabildim mi?Üniversitede tek dersten sorumluyduk.Haklisin bu işin testi klasiği olmaz ancak test daha pratik geliyor çalışmak.Millete laf çakıyorsun sonrada bildiğin yardım etmek istediğin bir şey varsa yaz herkes yararlansın.
-
@michalkalecki ben bu size dedigim uygulamadan cekerek yukledim gayette iyi oldu bi deneyebilirsiniz
-
@guyguy26 başvurduğunda kaybedecek hiçbir şeyin yok öyle düşün. Zaten bence uzun zamanda ilan gelmez. En azından puanınla bu sınava girmiş olursun belki de ilerde hiç giremeyeceksin.
-
@guy1626 başvurumu yaptım hocam , teşekkürler
-
-
@guyguy26 hayırlı olsun hocam.. başvurunuzu yaparken iletişim bilgileri kısmında adresiniz otomatik olarak mı geldi
-
klasik sınava girmis ve okulda çok az test çözmüş biri olarak kesinlikle klasik sinav daha kolay ve adildir .Bi kere attım tuttucuları ortadan kaldırır.Şans faktörü yoktur. Bilirsen yazarsın bilmezsen bomboş kalır .Okuyan adaletli okumayabilir ama siz ayrıntılı güzel yazarsanız kim okursa okusun bunu değerlendirir.Test sınav gibi ayrıntı istemez .Soru cozmesen bile olur .Keşke bütün sınavlar klasik olsa .
Girdiğim sınavda elle mizan yaptım ve bi türlü tutturamadım , sonra bazı yorumları yapamadım .elenmem gerekirdi ama kazanmışım hem de iyi bir puanla .
Bilmiyorum bana klasik daha kolay geliyor . -
@frie-list evet otomatik geldi , bir sorun yaşamadım .
-
@urfaspor63 AA evet çok zekice️ hemen anladın , arkadaşım psikopatmıyım kendi kendime yorum yapacağım hay Allahım nelerle uğraşanlar var
-
@ekeblad hangi sınavdı hocam.
-
@guyguy26 anladım.. başvuru formunda adresim gelmiyor da sistemsel bir arıza herhalde
-
@guyguy26 şaka yapıyorum ya isimler benzer ya . Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı
-
@urfaspor63 tabi biraz öyle olmuş