2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@istanbulsiyasal
öngörüşme aşaması hakkında bilginiz var mı hocam, bu konuda paylaşabilecekleriniz?
eve mi geliniyor, vdkya mı gidiliyor, süre, kaç kişi, konu vb? -
Şöyle geliyorlar ya yok cift okuma yapiliyormus yok kurum daha fazla kisi arasindan secmek isteyecekmis falan bitiyorum ya :))
-
@lex-fori sen okuyon heralde
-
@duha aday ön görüşmeye gidiyor. Bir üstad ile oturup konuşuyorlar . Üstad daha sonra hakkındaki fikirleri söylüyor görüşmeden sonra. Vdk da bizim eve geldiler mi hatırlamıyorum tam sormam lazım ama maliyenin başka bi kurumunda geldiklerini hatırlıyorum.
-
bende çift okuma oldugunu düşünmüyorum çünkü buna rağmen bu kadar az kişi mülakata kalmaz ayrıca bu sene için 175 kişilik ilana çıkıldı örnegin 200 kişi mülakata kaldı neden bu sayıyı artırmak için tekrar okusunlar ki puan eklemeden geçenlere haksızlık olur üstatların böyle yapacagını düşünmüyorum şahsi düşüncem
-
Çift okuma doğru olması için yapılan bir şeydir. Aaa bu kadar adam az diye bir durum yoktur. Çoğu zaman geçen geçer geçmeyen geçmez anlayışı ile bu sınavlar yapılıyor.
-
@m-ali-44 hazırlıktada essay puanı çift okuma yapıldı muhakkak çift okuma yapılır farklı kişiler tarafından olumlu puan kişinin puanı olur
-
Söylediklerine göre puan yardımı yapma durumu kaç kişinin barajı geçip geçmediğine göre değişirmiş. Eğer hedeflenen sayı barajı geçemez ise yardım ediliyormuş. Ama bu da 1-2 puan civarı. Bilginize...
-
Arkadaslar bu çift okuma konusuna neden böyle takıldınız ki. Ben sadece uzun yıllardır vmy de çalışan birisinden duyduğumu söyledim. Okuduklarimdan sonra açıkçası başka bir şey duysam yazmam. Mesela hmuy hakkında bi şey duydum acaba söylesem mi diye düşünüyordum ama şu şartlardan sonra demem. Herkes bekleyip kendisi görsün. Sonra saldırıyorsunuz insana. Ben vmy de beklemiyorum üstelik üzerime vazife de değildi sadece sizlere yardimci olmak için dedim zaten halihazırda başka bi kuruma atamam yapıldı kendi halime yaşayıp gidiyorum. Valla bir şey de denmiyor buralar da hiç.
-
@istanbulsiyasal insanlar bir acayip anlamaya çalışmamak en iyisi.
-
@istanbulsiyasal est. hocam siz duyumunuzu söylediniz teşekkür ederim kendi adıma.. sadece bir önceki alımda da ben sınava girdim onda da maliye zordu ve 48 49 alıp bir dersten geçemedikleri için mülakata kalamadılar ben bundan dedim
-
@istanbulsiyasal
salla hocam yoluna bak. herkes kendi kendine triplere giriyor. malesef forum son zamanlarda çekilmez olmaya başladı her anlamda.ben de artık çok daha pasif kullanıyorum. çoğu kişi bıraktı bile. mesleğin hayırlı olsun başarılar dilerim. -
Vergi Müfettiş Yardımclığı Sınavı başvuruları hakkında bilgi almak için;
T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Baskanlığı
Adres : Çukurambar Mahallesi Dumlupmar Bulvan No:33 Çankaya / ANKARA
Telefon : (312) 253 54 06
Bu numarayı arayan oldu mu hiç arkadaşlar ?
-
@m-ali-44 aramaya gerek yok hocam. Bilmezler ne zaman açıklanacağını. Bu zamana kadar sürekli aynı cevabı verdiler ve kendi çaplarında dalga geçiyolar arayan arkadaşlar ile.
-
@david-hume tahmin ettim de bir umut sorayım dedim. Teşekkürler...
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Sınav sonuçlarının KPSS A sınavı yapıldıktan sonra açıklanması planlanıyormuş. Sürpriz bir gelişme olmazsa durum bu.
-
@i̇şbara-alp neden böyle bi plan varmış sebebini biliyor musunuz ya da tahminiz var mı?
-
@i̇şbara-alp bu bilgiye nasıl ulaştınız kurumumu aradınız
-
bu sınavın kpss ile ne alakasi var. okuma işlemi bittiyse açıklayın bizde merak içinde beklemeyelim.
-
Bu ciddi bir duyum. benim de temennim daha erken açıklanması.