2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@duha bayramdan önce açıklanır beklentisine istinaden söyledim, umarım da öyle olur. 🤲
-
@pikaçu
inşallah hocam bayadır hiçbir bayramdan keyif almıyorum iyi gelir -
Az önce 0(312)2535406 bu numarayı arayıp; 2017’de 2000’e yakın kişinin sınavı 2 ayda açıklandı, acaba yaklaşık 450 kişi kadar girdiğimiz bu sınav tahminen ne zaman açıklanır, süreç hangi aşamada, biz bayram öncesi açıklanır diye umuyoruz dedim veee gülerek verilen cevap siz fazla ummuşsunuz dedi.
-
@pikaçu bayramdan sonraya kalirsa zaten 12 gun tatil var. birde bayram donusu surec yavas ilerler nerden baksan 1 ay daha var.
-
@pikaçu, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
0(312)2535406
O telefonu açan kişi pek bir şey bilmez. Bu işler yukardan biter.
-
Geçmişte şöyle bir olay yaşadım. Kurumun özel kaleminde çalışan arkadaşıma, çalıştığı kurumun uzman yardımcılığı sınav sonucunun ne zaman açıklanacağını sordum. Şuan gündemde değil dedi aynı akşam sonuçlar açıklandı.
-
@pikaçu siz de fazla yummoşşsunuz deseydin
-
@sedatinho sonra da elendim abdjksdhkakaks
-
Var mı haber arayan oldu mu ?
-
Müfettiş tanıdığı olan yok mu arkadaşlar bi sorsanız yani nerden haber gelir bilmiyorum ama bi duyuma ihtiyacımız var artık aramada da bilgi verilmiyor
-
@tarkovski aramada bilgi vermezler zaten bilgi sahibide değiller. Yarın açıklanmaz ise ağustos ayına sarkma ihtimali çok yüksek bence.
-
Tey teeey. Acaba ne zamana gelir sonuçlar?
-
@tarkovski bilgi sahibi değiller ama sordum ben çift okuma yapılıyor olabilir dediler. Eğer yeterli kişi olmazsa sınavı yapabilen çift okuma yapıp puan yükseltiyor olabilirler dedi geçebilecek düzeyde olan kağıtları.
-
@istanbulsiyasal nerden bu bilgi yani cift okuma yaptikllari bilgisi
-
@lex-fori vmy olan birinden. Bu yıl yapılıyor mu bilmiyor o da . Ama eğer yeterli kagit gecemediyse böyle bir okuma olabiliyor dedi
-
@istanbulsiyasal teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Böyle bişey olduğunu bilmiyordum ama bana da mantıklı geldi sonuçta sınava az kişi girdi bir aya okunması lazımdı. Umarım artık bayram sonrası öğreniriz sonuçları
-
2017'de VMY 300 kişilik ilana çıkmış. Klasik sınavı geçebilen ve mülakata kalan 334 kişi olmuş. Sayılara bakarsak mülakata kalanlar arasından 34 kişinin elenip 300 kişinin kazanması gerekiyordu ama mülakat sonucunda kazanan sayısı 183 kişi olmuş.
Aynı şekilde 2015 VMY 400 kişilik ilana çıkmış ve klasik sınavı geçebilen 356 kişi olmuş. Yani mantıken 356 kişinin tamamının kazanması gerekiyordu. Kazanan sayısına nette ulaşamadım ama o sınavda VMY olan arkadaşımın dediğine göre 250 civarı kişi alınmış. Yani açılmış olan kontenjanları maalesef tamamen doldurmuyorlar. Böyle olunca çift okuma yaptıklarına inanasım gelmiyor çünkü sayıyı zaten fazlasıyla azaltıyorlar nihai listede Sayılara bakınca bu sene bize verilen 175 kişilik kadroya 140 kişi civarı ancak alacaklar diye tahmin ediyorum. Düştük bir bataklığa çırpınıyoruz. Hepimiz hakkında en iyisi ve en hayırlısı olsun. -
@teorik
çift okuma durumu var mı bilemiyorum hocam ama varsa bu söylediğinize engel değil sanırım. çünkü mülakata daha fazla adayın gelmesini sağlamak daha fazla seçenek demek. nihai olarak 150 kişi alacaksa bile bunu 200 kişi arasından değil 300+ kişi arasından seçmek isteyeceklerdir bence.
bahsettiğiniz gerekçe ile değil ama önceki yıllarda sınavı geçen aday sayısının da az olmasına bakarak ben de tekrar okuyup puan verme durumu olacağını düşünmüyorum. -
@teorik ilan edilen sayıdan az alım olması kasti bir durum değil bildiğim kadarıyla mülakatta 70 alma koşulu var yani mülakata kalan herkesi başarılı saymıyorlar maalesef
-
@teorik hocam bu alımda da 175 nin tamamı alınmayabilir. 175 in tam katı kişi mülakata girer istediğini almaz. Yani yazılı sınavı geçer ama mülakattan önce ön görüşmeye de çağırıyorlar zaten. O kısım da gayet etkili. Ben sadece bu kısımdan elenen biliyorum üstata saygısızlık yapan birisinin burada işi yok diye. Sonra mülakat oluyor zaten. İlla yazılıyı geçen sayısı tam diye kazanan sayısı da tam olacak diye bir durum yok yani vmy de.