2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Okuma işi çoktan bitmiştir. Toplam 500-600 kağıt var, az bir sayı.
-
Çoktan bitmişse ne bekleniyor ki daha. Bu sınavın her süreci zaten yeterince uzadı. Olumlu veya olumsuz artık öğrenip rahatlamak istiyoruz
-
@i̇şbara-alp teşekkürler paylaşım için. Umarım daha erken açıklanır ama
-
@i̇şbara-alp
hocam 2 saat önce kaydolup bu bilgiyi bize ulaştırmak istediğiniz için teşekkür ederim.
ancak ben yazılı sınav sonuçlarının açıklanması ile kpss arasında nasıl bir bağlantı var hiç anlayamadım.
vdk da duyum konusunda çok ketum bir kurul. duyumunuz konusunda biraz daha detay verebilir misiniz? en azından kpss ile bağlantısı nedir gibi? -
@duha inceden beni tahkir ediyorsun ama gerek yok buna. kpss ile bir bağlantısı yok.
Açıklanma kpss'den sonraya denk gelir denilmiş. kpss tarih belirtmek amacıyla kullanılmış. iyiniyetle duyduğumu paylaştım. -
@i̇şbara-alp
“Sınav sonuçlarının KPSS A sınavı yapıldıktan sonra açıklanması planlanıyormuş.”
Şimdi bunu böyle yazarsan okuyan herkes kpss bekleniyor diye anlar ne alaka diye de sorar. Söylediğin şekilde yazsaydın keşke o zaman hocam.
1-2 hafta içinde açıklanmasını bekliyor zaten çoğu kişi kpss detayı biraz gereksiz olmuş. -
@i̇şbara-alp teşekkür ederiz duyumunuzu paylaştığınız için
-
Sanırım kadrolaşmanın olduğu bölümlerden birisi zaten vergi müfettişliği.
-
2 ay oldu bu hafta insallah açıklanır. butun alimlar nerdeyse tamamlandi bi tek bu kaldi.
-
@maliyeüstadı Süreç çok yavaş ilerliyor. Neden böyle oldu anlamış değilim. Umarım bugün yarın açıklanır.
-
Önceki alımları dikkatle alırsak hafta pazartesi ya da salı açıklanacak gibi görünüyor.
-
Bu sene yapılan sınavın tarihi ile bizden önce yapılan son sınavın tarihi çok paralellik gösteriyor. Bu sene yapılan sınav 5_6 haziranda yapıldı, bizden önce yapılan son sınav 4_5 haziranda(2017) yapılmış. 2017 sınavına bu sene yapılan sınavdan neredeyse 2 kat daha fazla kişi katılmasına rağmen o sınav 8 Ağustosta açıklanmış. Bizim sınav eli kulağında her an açıklanabilir diye düşünüyorum ve umarım daha bekletmezler çünkü hem Guy hem Duy sınavında mülakatlardan geçemeyen biri olarak olumlu veya olumsuz tek beklentim burası kaldı. Hepimizin yolu açık olsun..
-
Sınav birimini aradım şimdi, defterlerin okunmasının devam ettiğini söyledi açan hanımefendi.
-
@pikaçu Demek ki okunması bitti yakında açıklanır :))
-
@locke hocam ben bitti gibi algılamadım ama inşallah sizin sezgileriniz daha kuvvetlidir de bir an önce açıklanır.
-
@pikaçu Hocam genelde söylemezler ya ondan dedim :))
-
@pikaçu ben arıyorum açan yok hangi numarayı aradınız ?
-
@m-ali-44 0(312)2535226 bu numarayı aradım.
-
@pikaçu aradım ben ilgilenmiyorum insan kaynaklarını arayın dedi numaranı bilen var mı ?
-
03122535390 bu numara vdk doğrudan bu tür bilgiler telefonda verilmez. Ayrıca öyle bir gelişme yok diyorlar