2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
En erken nisanın son haftası gibi duruyor
-
Bu sınav da öyle önemli ki aslında. Guy,duy ve diğer mesleklerden buralara gelenler olacak ve yedekte olanlara şans doğacak. Konu guy gibi daha fazla kişi ilgilendiren mesele olmayınca böyle sınavlar geri planda kalıyor.
-
35 yaş durumu için acaba guy kararı emsal olurmu?Yoksa yine liste dışımı bırakırlar acaba?
-
Bir bilgisi olan arkadaş varsa aydınlatırsa sevinirim.
-
Hangi numarayı arıyorduk arkadaşlar bilen varsa söyleyebilir mi ?
-
@dağ1
0312 253 54 06
farklı cevap aldığınızda bilgilendirirseniz seviniriz hocam. -
Ben aradım. Solmaz hanım diye birisi çıkıyor sürekli.Bi haber kadın:) neden sınav işlerinde çalışıyor anlamış değilim? Sürekli aynı cevaplar ,yahu sen sınav işlerinde çalışıyorsun nasıl bilmiyorsun?
-
Arkadaşlar az önce yine iletişime gectim.Su an sınav ile ilgili herhangi bir çalışma olmadığını, olacak olursa internet sitesini takip edip oradan duyuracaklarini söyledi.Cok bitkin ve bıkkın bir ses tonu vardı:))
-
@crazy-lawyer989
sınav tarihi ile ilgili bir çalışma siteden duyurulmaz heralde. belirlemeye çalışıyoruz gibisinden. nihai durum yayınlanır. aramaların amacı nihai duruma yönelik bir çalışma, hazırlık olup olmadığını öğrenmek
1 ay önce bana verilen cevapla aynı olması üzücü. hala en ufak bir gelişme, üzerinde çalışılan alternatif tarihler bile yok. duyda felan söylüyorlardı tarihleri sunduk karar bekliyoruz diye.
vmy yine yoracak bizi -
@duha öyle görünüyor, benim anladığım çokça aranmaktan ve her arayana aynı cevabı verdiği için bence yorulmuş,internet sitesini takip edin demekle başından savuşturuyor işi..Ne günlere geldik yarabbi
-
Puan 84.87 yas 35 doldu bakalim son kariyer meslek sinavim vmy olacak mı. Kariyer meslek sinavlarina devam eden arkadaslara basarilar dilerim.
-
@ıron_food aynı kaderi bende paylaşıyorum hocam 87.2 puan ile başvurdum bakalim,en büyük korkum güncel liste muhabbeti ...
-
Hmuy listesinde 1985 dogumlu arkadaslar liste disi kalmadigi icin ben biraz umutluyum hocam. Tabi puan olarak kritik benim durum ama yinede calisiyorum keske dememek icin
-
@ıron_food orada 1985li varmıydı?
-
@crazy-lawyer989 varmis hocam hmuy basliginda ki yorumlarda okumustum
-
Çok teşekkür ederim hocam ,bu önemli bir bilgiydi
-
@crazy-lawyer989 guzel bir jubile olsun hocam insllah bize
-
Inşallah hocam hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🤲🤲
-
@ıron_food
kesinlikle devam edin hocam. vergi müfettişliği yönetmeliğine göz atmadım benzer bir durum var mı diye de yine de hmuy da varsa dediğiniz gibi güzel. çok güncel bir guy kararı da var.
bekliyoruz ama er ya da geç gelecek sınav. iptal ihtimali yok şu an.
belki son dakikada atarsınız golü. futbol izleyicisi iseniz bilirsiniz. son dakika golü ile gelen galibiyetler daha heyecanlı ve sevinç vericidir -
@duha valla hocam 9 yil oldu cok mulakat gordum kaymakamlik dahil vmy son dakika olursa gercekten dediginiz gibi unutulmaz ve anlamli olur