2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Herkese iyi günler.
adayların doldurmuş oldukları Sınav Başvuru Formunun bilgisayar çıktısını
imzalayarak kendi el yazılarıyla hazırladıkları özgeçmişleriyle birlikte yazılı sınav
saatinden önce sınava girecekleri salonun görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi
takdirde başvuruları geçersiz sayılarak sınava alınmayacaklardır.
Diye bir ibare var. Bu belgeleri şimdi teslim edemez miyiz illa SINAV günü mü teslim etmek lazım -
Şimdi veya sınav günü teslim etmek ne fark eder merak ettim açıkçası
-
Arkadaşlar kuruma bir türlü ulaşamıyorum sınav giriş belgemi hala çıkaramadım sisteme giriş yapamıyorum hes kodu içinde mail attım dönüş yapmadılar böyle problem yaşayan oldu mu? Yada kuruma ulaşan olduysa hangi njmaradan ulaştı acaba
-
sinav giris belgesi cikartamiyorum bende sisteme girmiyor yardim edebilecek var mi
-
arkadaşlar sınav giriş belgesini çıkartamayan var mı ? şifreyi yenilemeye çalışınca hata kimliği diye bir uyarı çıkıyor bu uyarı ile karşılaşan var mı ?
-
@jm-keynes bende de ayni hata var hocam mail attim hata numarasini pazarteside arayacagim hicbir sekilde giris yapamiyorum sizde mail atarsaniz iyi olur cogu kisi magdur olacak yoksa
-
@is-lm hocam mail attım maile ekli olmadığınız için ulaşılamadı diyor
-
bu adrese mail attım hocam
-
arkadaslar sifre sifirlama acilmis yapabilirisniz
-
@is-lm hocam giriş belgesindeki hes kodunuz güncel hes kodunuz mu
-
@simer93 evet guncel hes kodu hocam
-
Hes kodu için mail atanların hes kodlarını güncellemişler kendi sistemlerinde. Başvuru formunda ve giriş belgesinde eski hes kodu yazacakmış. O şekilde çıktısını alıp gidecekmişiz. Sorun yok merak etmeyin dediler.
-
@is-lm teşekkür ederim hocam bende oraya mesaj attım düzeldi sonra
-
Arkadaşlar merhaba. Konuşulduysa kaçırdım bir şey soracaktım. Monografide genel geçici mizan düzenleyecek miyiz ? Bir de nazım hesaplar var onları yazmasak bi sıkıntı olur mu acaba ?
-
@mreus77 nazım hesap kullanmaya gerek yok,istemiyorlar.muhasebede sınav süresi 2.5 saat olduğundan mizan isteyeceklerini düşünmüyorum zira bu seneki klasik sınavlarda mizan istenmedi hiç.genelde istenen yevmiye kaydı ve gelir tablosu.bazen kapanış kayıtlarını da istiyorlar,bir sürpriz olacağını sanmıyorum sürenin kısalığından ötürü.
-
Hocam kapanıs kaydı istenmediği sürece yapmamıza gerek yok demi @bekirov-s
-
@guy1626 aynen,soru işareti kalmaması açısından zaten soru açıkça ne istendiğini söylüyor onun haricinde hiçbir şey yapmana gerek yok.
-
Arkadaşlar emanet eşyalar önceki sınavlarda nasıl olmuş bilgisi olan var mı? ticarette ki gibi yanımıza mı alırız yoksa emanetçiye verme zorunluluğu olur mu
-
Herkese merhaba.Eğitimler 1 yıl Ankara da mi oluyor?Sonraki çalışma yerleri ile ilgili bir bilgisi olan var mı?
-
Yanımızda eşyalar ile sınava giriş yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı ?