2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kizilderili tşk ederiz bilgi için.genel geçici ve kesin mizan isteniyor mu ?
-
Muhasebemonogrofi kitabı önerir misiniz arkadaşlar
-
@saitulukurt genel geçici istemeyebilir ancak mizan istenir diye düşünüyorum
-
@kizilderili Sınav 2,5 saate düşürüldü. İstemeyebilirler sanki?
-
Sınav giriş yerleri belli olmuş. https://sinav.hmb.gov.tr
-
@onuktekin giriş yapmayı denediğimde başvuruya açık veya başvurabileceğiniz bir sınav bulunmamaktadır diyor
-
Hallettim
-
Hes kodumu gönderdiğim halde sınav giriş belge sinde eskisi yazıyor. Sınav hizmetlerinin telefon numarasını bilen var mı ?
-
@besplatno ben de aynı dertten müzdaribim, sorun olur mu acaba
-
@kizilderili hocam monografi de 1-2 kayıt yanlış olsa tamamını çiziyorlar mı yoksa ne yaptıysak ona göre yarım puan mı alıyoruz?
-
@marsiyal hepsi çizilmez puan kırılır
-
@importante hocam 5 tane mail attım, bakanlığın duyurusunda ayın 21 ine kadar ulaştırılması yazıyor ama dönüş yapılmıyor telefonla arıyorum ulaşamıyorum. Ayın 17 sinden sonra bir daha omuzlarım inşallah bir problem olmaz.
-
Arkadaşlar ben maliyeye 4t maliye konu anlatımından çalışıyorum sizce bu kitap yeterli olur mu. Başka çalışan var mı?
-
@onuktekin dediğiniz gibi düzenlenmesini istemeyebilirler o halde
-
@marsiyal mikro puanlama olduğu için sizin yanlış kaydınıza puan kırılır ve sizin hesabınız üzerinden devam edilir, sınavdan çıktığınız zaman bir çok kişinin farklı dönem sonu işlemi yaptığını göreceksiniz, kimisi zarar bulmuşken kimisi kâr bulmuş olacak Endişelenmenize gerek yok sınav sonrası başkalarının sonuçlarından farklı bir sonucunuz olursa
-
Dostlar muhasebe özellikle maliyet muhasebesine detaylı çalışılmalı mı? Safha maliyetler, dağıtım anahtarları falan çok girmeye gerek var mı ?
-
@besplatno sınav 2.5 saat. Monografi sorsalar zaten çok zaman gider. Mali tablolar analizi de var. Öyle safha felan gelmez bence. Eskisi gibi 4 saat olsaydı gelir derdim ama 2.5 saate hem monografi ( gelir tablosu) dönem sonu işlemleri + bilanço dahil bir de sözel ve m.tablolar analizi anca yetişir. BUNU BÜYÜK YAZIYORUM. !!!!!! BANA MALIYE CIKMIS SORULAR LAZIM!!!! VEYA NASIL SORARLAR O LAZIM LÜTFEN BILGI VERIN!!
-
@besplatno aynen üstad. sorun olacağını düşünmüyorum, kolay gelsin
-
@importante atandınız mı hocam.
-
Mail atmasına rağmen giriş belgesinde eski HES kodu olanlardan VDK'ya ulaşabilen var mı?