2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Tek soru monografi olabilir mi acaba ?
-
Önceki sınavlarda muhasebe 3.5 saatti diye hatırlıyorum. Biraz daha az ayrıntılı sorarlar o zaman.
-
@onuktekin
hocam ticarette 3,5 saat verdiler büyük defter isteyen, dönembaşı bilançoyu da isteyen vmy ayarında bir soru. çoğu yetiştiremedi. bir hafta sonrakinde basitleştirerek sorup “ sürede sıkıntı yaşanmaması için “ benzeri bir not yazdılar. 3,5 saate anca yetişti.
neden sadece mono olsun? kaç yıllık sınav neden böyle anlamadım. 2,5 da az yine bence normal bir mono için. -
@duha çok çok az hem de
-
Arkadaşlar boş şekilde cv kağıdını nerden temin edebilirim, başvuru sırasındakini bulamıyorum da
-
Çok tedirgin oldum yetişmez bence yetiştirmeye çalışırken hata üstüne hata yapılır @onuktekin
-
Ticaret gibi vmy ye göre basit bir sınavda bile yetişmediyse burda yetişmesi imkansız geçmiş olsun cümleten en basit monografi bile 3 saat ister yanındaki ekstra soruları saymıyorum bile
-
@primocarnera Süre az aynen ama önümüze gelecek kağıtta ona göre olur. Çok sıkıntı yapmayın. Monografi pratiğiniz varsa her türlü yaparsınız.
-
@colinmcrae umarim oyle olur hocam
-
@colinmcrae umarim oyle olur hocam
-
@guy1626 o panik fena işte. Defterler çizilmiş şekilde verilse bir de küsuratsız sonuçlar alacağımız sayılar verilirse biraz rahat olur. Bir de çay ile atıştırmalık olsa yanında oh miss
-
@kırmastt teşekkürler
-
@gizem33, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar boş şekilde cv kağıdını nerden temin edebilirim, başvuru sırasındakini bulamıyorum da
Bana da lazım arkadaşlar elinde olan var mı acaba ?
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
-
@onuktekin çok teşekkürler
-
Silinmiştir
-
Sınav takvimi belli olunca özelden çok soru gelmeye başladı bir kaç hususu belirteyim sizlere yardımcı olmak açısından;
1- Sınav oturumları için ayrı ayrı cevap defterleri verilecektir
2- Cevap defterleri a4 boyundan daha büyük ve kareli olmaktadır
3- Muhasebe için özel düzenlenmiş bir yevmiye çizelgesi bulunmamaktadır, kayıtları kendiniz çizmelisiniz
4- Kebir hesaplarını tutmak yüksek ihtimalle zorunlu olmayacaktır ama muhakkak müsvedde olarak verilen a4lerde T çizimlerini yapmalısınız ve T leri açtığınız hesaplara kayıt işleminizin numarasını ufak bir şekilde not almanız hatalı bir mizanda hatayı çabucak bulmanızı sağlayacaktır.ÖRNEĞİN; 5 no.lu işlemde 320 Satıcılar hesabına 10.000 alacak kaydettiniz, bunu kebirde gösterirken 10.000(5) olarak yazmanız çok faydalı olacaktır
5- Sorulara hemen başlamadan önce en arkaya geçerek puanlarını kontrol etmeyi unutmayınız, 5 puanlık soruya 2 sayfa cevap, 15 puanlık soruya yarım sayfa cevap pekte mantıklı olmayabilir.
6- Soruları dikkatli okuyun “kısaca açıklayınız”diye belirtildiyse kısaca açıklayınız, “açıklayınız” denildiyse tüm bildiklerinizi yazabilirsiniz
7- Ek defter tabiki alabilirsiniz
Şimdilik bunlar aklınızdaki soruların bazılarına cevap olmuştur diye umuyorum, herkese başarılar.
-
@kizilderili
gayet açıklayıcı oldu üstad. teşekkürler, kolaylıklar diliyorum.