2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hes kodu süresi bitenlere mail atılmış, 7 Mayıs gününe kadar yeni hes kodu iletmemizi istemişler. Mailleri kontrol edin
-
Arkadaşlar Ticaret hukukuna nasıl çalışıyorsunuz sadece konu başlıklarına mı bakıyorsunuz. Bende murat yayınları özel hukuk var ama içindeki ticaret aşırı ayrıntılı geldi bana?
-
@colinmcrae temel seylere bakmak yeterli bana kalirsa hocam ozellikle klasik sinavlar icin.
-
olmadı öyle yapacağım yoksa işin içinden çıkılmayacak gibi.
-
Arkadaşlar bana hes kodu için mail gelmedi başka gelmeyen var mı acaba
-
@michalkalecki bana da gelmedi
-
Arkadaşlar,meslekte olan %5lik büyük mükellef ayrımı devam ediyor mu?Devam ediyorsa neye göre seçim yapılıyor burada?
-
@michalkalecki benle beraber 49 kişiye atılmış sadece. Kalan 800 kusur kişinin sıkıntısı yok. Mail gelmediyse dert etmeyin.
-
Banada geldi geri hes kodu yolladım,tekrar mail geldi outlook uygulamasını yükleyin diye size geldimi?
-
@mmmustafa evet bu konuda bilgisi olan yazabilir mi acaba? bir de vmy ve vergi müfettişleri her 5 yılda başka ile gidiyor mu? ilk 5 yıl 3 büyük ilde çalışıp sonrasında taşraya gitme durumu var mı yani?
-
@bulut25 tekrar öyle bir mail gelmedi bana
-
@michalkalecki başvuruda verdiğim HES kodu 2022'ye kadar geçerli. Bu yüzden tekrar istemediklerini düşünüyorum.
-
Tesekkur ederim arkadaslar bende kontrol ettim bana da mail gelmiş acaba bu formatta cevap verin derken neyi kast ettiler tablo mablo olusturmuyoruz degil mi
-
Benimde sinava basvururken verdigim hes kodunun suresi dolmus, 2022 ye kadar gecerli hes kodunu yolladim, mailde belirttikleri sinav.vdk li bi adres vardi ona yolladim
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sınavda verilecek olan cevap defteri a4 ebatında mı oluyor bilen var mı? monografi için soruyorum.
-
@colinmcrae kurumdan kuruma belki seneden seneye değişiyor olabilir.ticaret müfettişliğinde A4'ün 3-4 katı büyüklüğünde kareli bir kağıt vermişlerdi masayı kaplıyordu. geçen ay hazine müfettişliği sınavında A4ten biraz büyük kapaklı defter vermişlerdi ona yapmıştık işlemleri.yani genelde A4'ten büyük kağıt veya defter veriyorlar müsvedde içinse kesinlikle A4 veriyorlar,müsvedde de zaten cevap anahtarı yerine geçmiyor.
-
@bekirov-s anladım teşekkürler.
-
Arkadaşlar abcç ayrımı kalktı mı
-
Son düzenlemeler ile %5 %95 ayrımı kalktı diye biliyorum.
-
Ayrım kalktı eğitim sonunda ki başarına göre il seçiyorsun 9 ilde var onun dışında bir yerde çalışamazsın @mmmustafa