2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hunter28 Önerilerimizi şurada inceleyebilirsiniz dostum,
Ayrıca çıkmış sorular da fikir verici olacaktır;
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari-h4674.html
-
Uzun yıllardır bekledigim bir kadroydu sayıştay ile vmy aynı anda kazansam vmy seçecek kadar hayal ettiğim bir meslekti. Kpss sürecine başlama sebebim olan bir meslekti. Ne yazık ki ufak bir puanla liste dışı kalmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Keşke feragat edenleri dikkate alsalardı demeden geçemiyorum. Herşeyde bir hayır var belkide ama bu mesleğin bir mensubu olmak çok isterdim.
-
@paretowilfredo teşekkürler.
-
Bence feragatlar konusunda cimere basvurun arkadaslar yazik gunah sinirdan kaciranlara bu konuda mucadele edin ben basvurmadim ama o kadar emek verdiniz.hakkinizi arayin derim .allah yardimciniz olsun.sinirdan kaciran arkadaslarimiza.belki dikkate alinir sinirdan kaciran arkadaslar sinavlarina girer.
-
Arkadaşlar uzun zamandır bu süreçteyim. Bu yola çıkarken hep Vergi Müfettişliğini hedefledim. Puanım taban puana yakın feragat edenleri dikkate alırsalar fırsat elde edeceğiz. Bunun için CİMER'e şikayette bulunacağım. Hafta içinde VDK'yı arayacağım. Benim gibi bu durumda olan varsa sizlerden ricam hep birlikte arayalım. Belki uzunca bir süre Vergi Müfettişliği ilanı gelmez. Bu yüzden elimize bir fırsat geçmişken değerlendirelim. Başkası mail atar veya arar diye beklemeden herkes taşın altına elini koysun. Yıllardır işsiz bekliyoruz. Büyük ihtimal 100 kişi veya daha fazlası sınava girmeyecek yazık olur.
-
feragatlar çıkmış olsa puan 86.0 a düşer mi arkadaşlar?
-
@raxog39 başvurular 6 ay önce alındı o zamandan bu zamana süreci bırakan çok aday oldu bence düşebilir
-
Mümkün değil 87.2 ile 86 arasında en az 300 kişi vardır
-
Çok puan türü var feragat olsa bile çok düşmeyebilir
-
Şuan 35 yaş sınırında olupta başvuranların hakkını koruyup yeni başvuru açmış olsalar 86 yı göreceği kesin
-
Vergi müfettişliği sınavına başvurabilmek daha önce en az 2 kere girmemiş olma şartı duruyor mu hala bilen var mı?
-
Soyle olmaz. Böyle olmaz. Imkansiz mumkun degil gibi kelimlere gerek yok. Düşsün yada düşmesin önemli olanda bu değil. Emek vermis hak etmiş kişiler sira bekliyor yıllardır. Boş kalacağına kendilerini göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Benim puanim 80 de olsa bana gelmeyeceğini bilsemde ararim sorarim mailde atarım.
-
@hicks-hansen
Kesinlikle, 80 alan bile cimere iki satır yazsın 2 dakikalık iş, gelsin ya da gelmesin, 1 kişi için bike liste değişse kârdır -
@nurkse06 Hala o şart geçerli ancak sınava girersen hakkın gidiyor. Yani başvurupta listede olduğun halde sınava girmezsen hakkın yanmiyor. Hiç basvurmamis gibi oluyorsun.
-
Arkadaşlar ilk sıradaki puanı yüz olan adaylar atandılar mı bilen var mı meraktan soruyorum
-
Başvuruları yeniden alıyoruz deseler ve 2 günde yeni başvurular alınsa taban puan 84 de düşer. Ama ben böyle şey yapacaklarını düşünmüyorum. Keyfi başvuran sayısı bile 100 150 civarıdır(süreç içinde atanıp önceden başvuranlardan bahsetmiyorum bile)
-
@urfaspor63 Buna itiraz edecek olan ilk İİBF'dir. Forumda bile yaş sınırında olup da listede olanlar var. Kimse bu arkadaşları düşünmüyor.
-
@as-soon-as yaş sınırı gözetilecek şekilde yapılabilir hocam. İdarenin takdirinde bir durum benim söylemem ile olsa keşke.
-
Arkadaşlar sınavda hesap makinesini kullanamıyoruz peki bu genel geçici mizanı toplama işlemlerini nasıl daha pratik yapabiliriz? Her seferinde hatalı topluyorum...
-
@marmarauzman dert etme hocam doğru toplayan kişi sayısına bakarlarsa zaten o sınavı 100 kişi bile gecemez