2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@bekirov-s
hocam hazine müfettişliğinde verilen defterde içerisi tamamen boştu değil mi? yani herhangi bir yevmiye şablonu bulunmuyor biz kendimiz çiziyoruz yevmiye kaydı çizgilerini değil mi? bir de ortalama kaç sayfaydı defter acaba?vmy sınavına daha önce giren arkadaşlar cevap kağıdı veya defteri hakkında bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
-
@duha Maliye teftişin sınavında verilen defter tamamen boştu. Herşeyi kendimiz çiziyoruz. Sayfa sayısı olarak net hatırlamıyorum ama doldurmak imkansız gibi birşeydi
-
@ozcanis galiba 13 veya 14 sayfaydı. Defterin arkasında 1 yaprak 2 sayfa olacak şekilde “müsvedde içindir” kağıdı vardı. Kağıt dediysem karton gibiydi. Müsvedde için onu kullanmak gerekiyordu herhalde ancak ben hiç kullanmadım. Sadece muhasebe de 1 tane a4 alıp ona t cetveli için kullanmıştım. Bir de arkadaşımızın dediği gibi doldurmak imkansız. Doldursanız bile ekstra defter veriyorlar.
-
Genel geçici mizan hazırlıyor muyuz arkadaşlar sınavda
-
@saitulukurt gecmis sinavlara baktim genel gecici mizan ve kesin mizan istememisler
-
@ozcanis
anladım hocam teşekkürler.
@blcmert
teşekkürler hocam. ben müsvedde baya kullanıyorum ya. çok fazla t kaydı oluyor. evde vmy sorusu çözerken 4 tane A4 kullanıyorum yani sadece t ler için 1 de işlemler için 5 tane A4 kurtarıyor beni. siz iyi sığdırmışsınız 1 A4 e.mizan istememesi güzel. bir de mizan isterse yandık süre sıkıntı olabilir.
-
@duha teftişte sorulan Monografi 8 maddelikte Galiba o yüzden bir tane yetti. Ben daha önceden gözetmenlere sordum t için müsvedde verecek misiniz diye. Onlar da en fazla 2 a4 vereceklerini söylediler. Yani en arkadaki müsvedde kartonu ve 2 a4 ile toplam 6 sayfalık müsvedde oluyordu. Ancak vergi de nasıl olur bilmiyorum.
-
@blcmert
neden en fazla 2 ya dairede A4 mü bitmiş ticarette ne güzel istediğimiz kadar veriyorlardı. vmyde de verirler umarım. -
Arkadaşlar ben hes kodunu format olarak göndermedim .İstediklerini alt alta yazdım gönderdim mail adreslerine . Bi geri dönüş olmadı . O atılan formatı kullanmak gerekiyor mudur illa ki ?
-
@kırmastt ben de sizin gibi attim hocam herhangi bir problem olmaz bence neden olsun ki
-
@is-lm Bence de olmamalı hocam .Olursa da bilgilendiriliriz diye umuyorum.
-
@kırmastt, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar ben hes kodunu format olarak göndermedim .İstediklerini alt alta yazdım gönderdim mail adreslerine . Bi geri dönüş olmadı . O atılan formatı kullanmak gerekiyor mudur illa ki ?
Arkadaşlar hes hodu ya da çeşitli belge falan mı istediler bana bir mail falan gelmedi de
-
@azimli-0 Başvuru yaparken verilen hes kodunun sınav tarihı itibariyle süresi dolanlara göndermişler hocam sadece . Size mail gelmediyse bi sıkıntı yok bir şey yapmanıza gerek yok yani .
-
Merhaba arkadaşlar muhasebe konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş bana özelden yazarsa aşırı müteşekkür olurum.
-
Atkadaşlar malum sınavda tanımlar var ve neredeyse sınavın yarısı tanımlardan oluşuyor. Bunlara nasıl çalışıyorsunuz. Bunların derli toplu olduğu kitaplar var mı yoksa konu anlatım kitaplarında tanım olarak kesin bu çıkar deyip not mu alıyorsunuz?
-
sitede duyuru var arkadaşlar.
-
muhasebe 2,5 saat ??
-
@duha + iktisat.
-
@duha bence az olmuş.
-
@eray
iktisat yine yapılır hocam 2 buçuk saatte tanım grafik felan da.
ben sadece monografiyi bile 3 saatte çözüyorum muhasebede. ne sorcaklar hayretle bekliyorum. en çok beklediğim sınavlardan birinde art arda hevesim kaçtı gerçekten.