2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@crazy-lawyer989 ramazani niye beklesinler. Bu kadar umursamaz bi kurum senin benim orucumu niyetimi takmaz.
-
Eğer iptal etmezlerse bence ilanla sınav arasına çok kısa bir süre koyacaklar belki 10 gün bile olabilir @crazy-lawyer989
-
@guy1626 sınırdan girecekler ne yapacak o zaman.Tabi belirsizlikten iyidir ama bakalım ben hala yapılanmanın etkileri diyorum
-
Zaten yönetmelikte bildiğim kadarıyla 10 gün diyor .Diger sınavlar gibi daha uzun bir süre olmaz.Ama en azından listeyi yayınlasalar insanlar bekle bekle perişan oldu...
-
Bekleyebilirlerde burası maliye bakanligi :))))
-
Banada öyle geliyor hocam ama ne yapilanmaymis :)))
-
Artık yapılanma kalmadı kurumda belirsizlik yok başkanlıklar ayrılsa bile VDK yı etkileyecek bir durum da yok ama hala anlayamadım neden @zenginmemur
-
@guy1626 pandemidir hocam biz öyle bileceğiz herhalde iptal olmazsa tabi
-
Açıklandı ama kimseden ses soluk yok.
-
-
Feragatler dikkate alınmamış.
-
Hayırlı olsun.
-
86-87 civarı bekliyordum malesef öyle oldu.
başvurusu ilk alınan ilanlardan biri olmasına rağmen en geç açıklanıp sınavı yapılacak ilan olması malesef bu sonucu doğurdu gibi. feragatler dikkate alındı mı bilmiyorum. listede tanıdıkları olanlar aydınlatabilir. -
@duha Ayrıca maalesef listedeki çoğu kişi sınava girmeyecek.
-
@colinmcrae
malesef öyle görünüyor. buna hazirana kadar bir de hmuy un açıklanmasını eklersek.. oraya yüklü sayıda iyi puanlı aday giderse birçoğu vmy dememeyebilir. duy a bile gidenlerden denemek istemeyenler olabilir. tabi hmuy un açıklanması çok daha etkili olur sayı ve özlük olarak. -
@duha Feragatler dikkate alınmamış
-
@onuktekin
çok üzücü hocam. bekledik bekledik 1-2 hafta da hmuy u bekleseydik diyeceğim ama gerçi onların da feragati dikkate alınmayacaktı o zaman.
listede olmayan dostlarım için daha hayırlısını diliyorum.
sınava girecek dostlara da şimdiden başarılar. hak edenin kazanması dileğiyle.. -
@duha Feragati dikkate almak da çok basit oysa. Demek ki liste en başından beri belliydi sadece açıklanması için sınav tarihi netleşmesi beklendi.
-
Hocam siz feragat dilekçesi mi vermiştiniz @onuktekin
-
@guy1626 ben vermedim. Feragat için uğraşan arkadaşlardan biliyorum konuyu.