2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@paretowilfredo benim de aklıma ikinci seçenek geldi reis ilanlar için başka yere kanalize olsun insanlar diye düşünüyorlarsa...
Bi amirin foruma üye ol takipçi kas demesi de komik olurdu -
@guy1626 böyle bi kota mı varmış? Yönetmelikte falan mı yazıyor
-
Teamülen yüzde yirmi bayan alınıyor @tarkovski
-
Bu kadar yasak yokken sınav olmadı şimdi bu yasaklar içinde artık benim sınav konusunda pek umudum kalmadı
-
@guy1626 Bu maliye bakanlığına has bir durum
-
Seyahat yasakları zaten böyleydi artı olarak bir şey gelmedi ki Sınavın yapılması için bahane olamaz. En azından açıkla listeyi sınavı sonra yaparsın sorun yok. Bekle bekle içim çıktı.
-
Başvuru yapalı 5 AY oldu ...
-
Böyle değerli bir meslek bu şekilde harcanmamalı... Bekliyoruz... Beklemekteyiz... Bekleyeceğiz...
-
yazıklar olsun rezillik
-
2013te 3500 müfettiş alımından belliydi.Hocamız şey demişti bu kadar kişi alınması için yer bile yok demişti.Hep öyle oluyor.Devlet gelir uzman yardımcılığı 200 kisi aldı bir daha ne zaman gelinir bilinmez.Bir mesleğe çok alım olursa yıllarca alım gelmiyor gelsede bekletip duruyorlar.En istikrarlı olan sayistay her yıl 45 kisi denetim kadrosu açıyor neredeyse BDDK.Bu ilanda artık pruzler var belli.
-
@zenginmemur devlet gelir uzman yard.200 kişi çıkmıştı 130 kişi anca almışlardı:))))
-
@zenginmemur Hocam dilim varmıyor ama bu ilan da iptal oldu bence. Bu kadar bekletmenin açıklaması olamaz. Bugün yarın iptal edilmiştir diye duyuru yaparlar.
-
@colinmcrae bende iptal değilde sanki kurumda hala taşlar yerine oturmamış olacakki ses seda yok.Iptal olması demek biz artık alım yapmıyoruz denetimde bizim işimiz değil demek gibi bir şey diye düşünüyorum.Çunku zaten 175 kişiyi isteseler 50 kisi alırlar.Bence farkli bir durum var pandemi diyordum ben ama değil.Başka bir sorun var.
-
@colinmcrae yok 300 kisi çıktı 200 ksii aldı.
-
Doğru pardon 300 kişi çıktılar 200 yada 240 mi almışlardı öyle bir seydi.
-
Valla biraz banada öyle geliyor ,inşallah bir önceki alim gibi olmaz
-
Ben daha önce bir iki kez duyum aldım ama insanlar boşa umutlanmasın diye paylaşmadım ama iyi ki de paylaşmamışım hepsi fos çıktı bu sınavda yalan oldu
-
@guy1626 nasil bir duyumdu?
-
Kaç hafta önce birinden bir iki haftaya yayınlayacaklar diye duymuştum ama fos çıktı sonra listenin kaçla kapattığı duyumu almıştım onu zaten paylaştım ondan da hala ses seda yok benim artık eskisi gibi umudum kalmadı kaç ay oldu hala ne bekleniyor @zenginmemur
-
@guy1626 yalnız liste 86.9 ile kapatti duyumu doğruysa belki iptal etmezler.Buyuk ihtimal liste belli olmuş bakanlıkta bekletiyor olabilirler.Ramazanin sona ermesini bekliyor olabilirlerde.Oyuzden bu aydan ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum.Mayisin sonu haziran başı gibi sınavı belki yaparlar.Zaten o tarihlerde de yapmazlarsa iptal ederler.