2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Eski listeden çok fire olucak
-
@maybe_oneday yok ben de feragat ettim ıslak imzali dilekce istiyolar
-
@ankara19 Teşekkür ederim cevabınız için.
-
Bu sınav yakın bir tarihte yapılmayacak anlaşılan. Bence istememiz gereken şey sayının artırılması ve halihazırda başka kurumu kazanıp sınava girmeyecek varsa bunların başvurudan vazgeçmelerini istememiz gerekiyor. 86.9 kapattığını söylemiş bir kaç arkadaş forumda doğru olma ihtimali çok yüksek. Bunun içinde telegram veya whatsapp gruplarında bunlardan bahsedelim bir çok kişinin haberi olmayabilir. Sınav listesi yayınlanmadan sınava girmeyecek varsa bu durumdan haberdar edelim ve sayının yükselmesi için etkinlik yapalım. Yoksa bir çok kişinin yine canı yancak.
-
yeniden liste falan olmaz ilk listede olmaya normal şartlarda hak kazanacaklar neden daha fazla adayla yarışsın
-
@hayırlısıı yaşa takılan bir arkadaşımız neden bunu istesin?
-
@uvyx Yani feragat etseler bile onların yerine sırayla gelen kişiler listeye dahil olmaz mı diyorsunuz?
-
@hayırlısıı Yeniden başvuru alınması yaşa takılacak kişiler için dezavantaj yaratabilir. En fazla feragatleri dikkate alıp ona göre listeyi düzenleyebilirler.
-
@onuktekin Evet haklısınız yaşa takılanları unuttum. Feragat demekki dikkate alınıyor ki ıslak imza istemişler.
-
Kimseyi sallamazlar farazi konusuyosunuz. Adam listeyi bile aciklamiyor kaldiki sizin isteklerinizi onemsesinler
-
Benim birkaç arkadaşım başka kurumları kazanmalarına rağmen feragat dilekçesi göndermiyorlar ne olur ne olmaz belli fikrimiz değişir nasılsa sınav geç olacak diye düşünüyorlar böyle düşünen kişiler çoğunluktaysa maalesef liste pek değişmeyecek gibi gözüküyor
-
En son alımda alacakları sayı 300 kişiyken 270 kişi mulakata kalabilmiş 180 civari alım olmuş. Ne kadro sayısını doldurma amaçları var ne sınav barajlarını esnetme durumları. O yüzden bu sınav özelinde bireysel bir yarış var bence
-
Arkadaşlar bayanlarda hala yüzde yirmi kotası geçerli mi bilgisi olan var mı ?
-
Benim tahminim ağustosta yaparlar sınavı
Sadece tahmin tabi
Vdk sever kpss civarı sınav yapmayı -
İzinsiz reklam silinmiştir
-
Müdürlük reklam mı yaptırıyor? Kaç kere bu tarz gönderiye rastladım ve yasaklandı. @genclerbirlikli
-
@locke valla ben de şaşırdım kurum takipçi mi kasıyor napıyorsa
-
@genclerbirlikli Öyleyse cidden komik bir durum
-
@genclerbirlikli Gene mi geldi o ya Kaçırdım bak bu sefer dostum Şahsi tahminim amirince görevlendirilmiş bir personel olabilir sosyal medya ile alakalı olarak. Ancak bu bu şekilde olmaz. Bize resmi olarak ulaşılsa zaten yardımcı oluruz. Ancak bu şekilde olunca ben ikinci seçeneği de değerlendiriyorum, site hiti düşsün diye düşünen bir rakip de oraya yönlendiriyor olabilir. Çünkü biz de ilan haberi yapıyoruz. Çok enteresan gerçekten
-
Bu kurum neden hep böyle yapıyor? @paretowilfredo