2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@yeniklasik
tamamdır iyiymiş o zaman komplo teorimin youtube teorilerinden daha hızlı çökmesine sevindim -
şuna da baktım şimdi; önceki sınav yönetmeliğinde de sözlü sınav konularında alan bilgileri yok. orası biraz enteresan geldi bana.
şu an için en bariz değişiklik turne süreleri konusunda sanırım. tamamen takdire bırakılmış gibi duruyor. önceki yönetmelikteki hizmet yılına göre süre ayrımı tamamen kalkmış gibi. -
Arkadaşlar bu sınavla ilgilenen birimin telefon numarası var mı
-
@ankara19
0 (312) 253 54 06 -
Teşekkür ederim çok sağ olun
-
Sayıyı mi arttıracaklar diye kendime soruyorum. İstanbul Atasehirdeki yerde ihtiyaç oluşmuş olabilir.Ama salgın hızını iyice arttridi
-
Görev yerleri eğitim sürecinde mi belli oluyor yoksa eğitim bitiminde mi bilgisi olan var mı? Eş durumunu ikametgahı dikkate alırlar mı acaba
-
@spesifik
en az 3 aylık bir temel eğitim olacağı belirtilmiş. yüksek ihtimalle ankarada yapılacaktır. ardından temel eğitim başarısına göre adayların tercihi, özel durumlar ve kurumun ihtiyacına göre 3 yıllık ilk aşamadaki görev yerlerine atanılıyor. 3 yılın ardından yine başarınıza göre, özel durumunuza ve ihtiyaca göre atanıyorsunuz. tercihe bağlı sonradan yer değiştirme istekleri felan da var. bu konuda biraz esnekler. bunun için vergi müfettişlerinin yer değiştirmesi hakkında yönetmelik var oraya bakabilirsiniz.
aile birliği de kriterler içerisinde ama belli şartları var orada. dikkate alınıyor anladığım kadarıyla eş durumu. -
@duha teşekkür ederim. Eşim özel sektörde çalışıyor Ankara dışına gidemem bu yüzden. Vergi müfettişi arkadaşım aile durumundan yıllardır ayrı yerlerde kalanlar var demişti umarım dediğiniz gibidir
-
@spesifik
özel sektör için durumlar farklı oluyor hocam. özelde bir takım sorunlar olabilir.https:/ /www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/09/20190927-1.htm
madde 11. ancak burada sadece kamudaki eşler düzenlenmiş sanırım.
sizin durumunuz özelinde dmk nın ilgili maddelerine bakabilirsiniz. aile birliği başlığına. -
2020 yönetmeliğinde de sınavın yapıldığı yıl itibariyle yazıyordu onda değişiklik yokta yapacakları hakkaniyetli olarak sınava başvuran en yüksek puanlı 875 kişiyi sınava çağırmak,Bu bu kadar basit olmalı
-
Forumdan bir arkadaş 86,9 puanla kapattığı gibi bir şey söylemiş.. 86,3 puanla diken üstündeyiz.. umarım yarın açıklanır
-
Artık tarihi belirlesinler Allah daha kötü zamanlar yaşatmasın ama şu belirsizlik en kötüsü çalışsan çalışamıyorsun ortada sınav yok çalışmadığında vicdan azabından çalışmadığın anın da tadını çıkaramıyorsun
-
Dostlar tahmini olarak gerek vaka sayıları gerek ramazan durumlarından dolayı önumuzdeki bir ayı direk gözden çıkarmak gerektiğini düsünüyorum bayram haftası ve hemen ertesi haftalarında yapılamayacağını düşünürsek 20 25 mayıs tarihlerine kadar pek bir hareketlilik görmek maalesef zor gibi.
Allah üzerimizdeki yükü alsın sabrımızı artırsın -
İleti kaldirilmistir.
-
@sokrates12 En azından liste yayınlansa.
-
@ilancı
İlan var mı ki takip edelim -
@sokrates12 Bu söyledikleriniz listenin ve sınav gününün belirlenmesine engel değil. Şimdiden 2 ay sonraki sınavı ilan edebilirler.
-
@estergon-kalesi insanları kivrandirmak tan çok keyif alıyorlar,yeni moda bu oldu
-
@crazy-lawyer989 görünen o