2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
İnşallah ilan gelir biran önce benim anlamadığım zaten şu an yapsa mülakatıymış bekleme süresiymiş falan derken atamaların imzasını da yeni bakan atar yapılanma olacaksa da o zaman olmuş bitmiş olur uzatmalarının hiç anlamı yok ama biz ne desek boş @onuktekin
-
Göç idaresi her yıl kesintisiz alım yapmış ondan da ses yok. Bu ara düm ilanlar durdu
-
Sgk alcak diyorlar ama sadece diyorlar
-
@guy1626 Bir CİMER'e yazıp soralım bakalım ne diyecekler.
-
Arkadaslar kpssye tekrar girmeye karar verdim vmy icin ancak puan türlerine baktım çoğu yabancı dil ağırlıklı ve muhasebe yok çok enteresan geldi p 47den 80 üstü almak amacım muhasebe calismaya gerek yok kpss için öyle mi
-
Hocam yabanci dilin puanlar uzerindeki etkisi kaldirildi. Ayrica 80 ustu almaniz yetmez vmy icin 85 ustu almaniz lazim. Bunun icin de muhasebe 25 ve ustu net yapmaniz gerekir tahminimce.
-
@yelloww teşekkür ederim yeni farkettim eski puan türlerine bakmisim
-
20 mart 2020 de ilan gelecek diye başlık açılmış hala ortada ilan yok
İlandı sınavıd mülakat açıklanması da daha bu 9-10 ay daha sürer -
Hiç duyum yok mu arkadaşlar sadece Mayıs duyumu verdi bir arkadaş onun dışında en sessiz yer burası galiba
-
@guy1626 Sanki sınav yine iptal olacak gibi .
-
Arkadaşlar sizce Ramazan ayında VDK sınav yapar mi?Bu durum engel teşkil eder mi sizce?
-
@guy1626 sınavın uzunluğu ve insanların oruç olması belki gözünene alınabilir ama belli de olmaz yapsınlar da ona da razıyız bu arada bir arkadaşımızın aldığı bir duyuma göre 86,9 larda kapattığı söylenmiş ama ne kadar doğru bilmiyoruz umarım biraz daha düşük kapatır da daha çok kişi yararlanır
-
@primocarnera Hocam peki neden aciklanmıyormuş sordunuz mu arkadaşa?
-
@zenginmemur sormadım da büyük ihtimalle bakanlıkların ayrılma durumundan dolayı hocam
-
Eğer doğruysa cidden yüksek kapatacak @primocarnera
-
@primocarnera
doğru olabilir hocam. benim de beklentim ilandan itibaren 86-87 lerde olmasıydı.
tabi süreç uzarsa ve diğer kurumlara gidenlerden feragatler gelir de kabul edilirse biraz daha düşebilir.
yüksek ihtimalle bayram sonrasına kaldık. -
İnşallah Haziranı bulmaz
-
84.87 ile ozaman bosa calismayi sonlandiriyorum. 2021 yili ile 35 yas zaten dolmustu. Girecek arkadaslara basarilar dilerim.
-
CİMER'e yazdım daha bakanlıkta bekliyor. Arkadaşlar sizlerde yazarsanız hızlı cevap verilir.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
CİMER'e yazdım daha bakanlıkta bekliyor. Arkadaşlar sizlerde yazarsanız hızlı cevap verilir.
Şunu CİMER yoluyla gönderebilirsek bir açıklama yapılabileceğini umut ediyorum. Bir şeyler yapmalıyız.
..
..
Pandemi nedeniyle birçok alımın sınavı ertelendi. Vergi müfettiş yardımcılığı da bunlardan biriydi. Bakanlığın diğer sınavlarının günleri belli olmuşken ve bazılarının sözlü sınavları yapılıyorken vergi müfettiş yardımcılığı sınav tarihi, sınava girmeye hak kazananların listesi belli olmadı. Bu süre içinde de başka bakanlıkların benzer sınavları yapıldı. Bu sınavın da yapılabileceğini düşünüyoruz.
Sınava girecek kişilerin listesinin yayımlanmasını ve sınav tarihinin belirlenmesini talep ediyoruz.
..
..
..