2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@guy1626 katiliyorum hocam insallah mayıs ayında yapılırda bizlerde kurtuluruz
-
@crazy-lawyer989 Mayısta olacaksa bu aralar duyuru gelmeli o zaman.
-
@duha tamm kardeş bir şey demedik ama yani öyle seçme lüksü olabilecek bir ortam yok bence hem sen 5 10 yılın hedeflerini yapmaya devam et arkadaşlar yukarıda hiç faydası olmayan bir tartışmaya girmişler ortada fol yok yumurta yok onu bırak daha tavuk bile yok ama vergi müfettisi olduktan 10 yıl sonra müşavirlik cok zor demeleri biraz erken gibi geldi bana sadece
-
Fol yok, yumurta yok aynen de sıradan memurluk sınavı gibi addediliyor o yüzden belki bunları söylemiş olabilirmiyim?Herkes herşeye çok kolay gözüyle yaklaşıyor,sonra hayalkırıklığı cabasi ,sonra o yumurtalar birçoğu kırılıyor:))))
-
@crazy-lawyer989 haklısın ne diyim ama yumurta güzeldi
-
Rafadan mi olsun ?
-
@crazy-lawyer989 rafadan severim ama süreç bu kadar uzayinca kafalar uçuşa geciyor muhabbete bak
-
Aynen herkesin kafa çok dumanlı,benimki çok çok farklı dumanlı en iyisi bosver
-
@crazy-lawyer989 sizi yaşta sıkıştırıyo tabi allh kolaylık versin sonu güzel olur inşlh .
-
Hah Allah razı olsun ,kardesim senden Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@crazy-lawyer989 aynen herkesin kendine göre haklı sebepleri var bunu hatırlamak lazım
-
Öyleyse hatirladigina sevindim :))
-
Arkadaşlar iyi bir monografi ne tavsiye edersiniz?Ilhan Kılıç var elimde daha iyisi varmıdır?
-
Hukuk için ne önerirsiniz?Piyasada hap bilgi şeklinde bulunan kitap var mı?Nasil çalışıyorsunuz kpss şeklinde mi?
-
@zenginmemur Güzel bir soru ,benim şahsi kanaatim klasik sınavlar için tanımlamalar üzerinde durulması şeklindedir.Ticaret hukuku şirketler kısmına çalışılmalı çok detay bir kaynak gerekli olduğunu dusunmuyorum.Nacizane
-
@zenginmemur gerçi somut norm denetimini anlatın şeklinde sorulara da hazırlıklı olmak adına kpss kaynakları yeterince iş gorur
-
Bu hafta içi açıklanmasını bekliyorum.. tahminim sadece.. umarım öyle olur
-
Bu hafta içi açıklanmasını bekliyorum.. tahminim sadece.. umarım öyle olur
-
@frie-list 2 aydır ben de her hafta için bu tahminde bulunuyorum ama nafile
-
@colinmcrae bugün stajyer hazine kontrolörlüğü sınavına girecek adayların listesi açıklandı. Biraz da o yüzden umutlandım