2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Yeni yasaklar gelmeye başladı VDK en sona kaldı bir ümit her gün haber beklerken bu gece yine moralim bozuldu
-
@guy1626 yani isteseler yaparlar aslında. Sayıştay sınavı yapılıyorsa bu neden yapılmasın. Fakat ses çıkmaması üstüne yasaklar gelmesi ümit kırıcı
-
Ertelenmeden önceki sürece girdik yine.Bakan değişikliği olmayacak mıydı?
-
Başta her sınav ertelendi normal bir durumdu ama şu an her sınavın yapılıp vmy sınavının yapılmaması bence normal bir durum değil çok uzadı artık ne bekleniyor ben anlamadım @onuktekin
-
@guy1626 Ankara'ya parti kongresi için on binlerce kişi geldi tıklım tıklım doldurdular her yeri ama konu sınav olunca virüs, pandemi dememeleri lazım.
-
acaba kacla kapatacak 84 e duser mi , keske simdilerde taban puani aciklasalar da biz de calismaya baslasak yazili sinava gore elimizden geldigince
-
Bayramdan sonra olacagi kesin bana kalirsa artik. Ama en azindan liste aciklayip,bir tarih verseler biz de onumuze bakabilsek.
-
yönetmelik değişikliği mevzusu hala geçerli sanırım. önceden de konuşulmuştu. eğer gecikme sebebi buysa hazine ile ayrılma veya bakan değişikliği de beklenir bence. bunlar netleşmeden yönetmelik değişikliğine gitmezler. sanırım biraz bunu bekliyoruz. ve bu da kısa zamanda çözülcek gibi durmuyor şimdilik. bana da artık bayram sonrasına kesin kaldık gibi geliyor.
inşallah şaşırtılırız ancak görüntü pek iç açıcı değil. olumlu farklı duyumları olan paylaşır umarım. -
Bayramdan sonrasına da olsa artık tarih verseler bu kadar umutsuz olmayacağız belirsizlik bence kötü olan @duha
-
@duha hocam yonetmenlik degisikligi derken yapilanmayi isaret ediyorsaniz zaten grup baskanlilari ,denetim daire baskanligi olarak teskilatlandilar cogu ilde vdk baskanliklari kapatildi.baska bi yonetmenlik daha mi cikacak?
-
@guy1626
kesinlikle hocam. kendi adıma tek tesellim en azından sınava girebilecek puana sahip olmam. sınav tarihinin yanında bir de girip giremeyeceğinden emin olamayan arkadaşlar için malesef süreç daha zorlu.
@ıron_food
tam olarak neyi planladıklarını bilmiyorum hocam. ancak daha önce de bu konuşuldu ve yakın zamanda da bazı arkadaşların bu konuda duyumları var.
bir ara grup başkanlıklarını sadece ankara izmir ve istanbul olarak 3 e indirme planı felan vardı. buna benzer farklı şeyler de düşünülüyor olabilir detayları bilmiyorum. ancak bakan değişikliği ve ayrılma düşünülüyorsa dediğim gibi onlardan sonra yönetmelik daha net şekillenir.
malesef vmy yi hem bu değişiklikler hem bakan veya bakanlık değişiklikleri hem de pandemi kötü vurdu. bu alımı etkileyen çok faktör var malesef şansımıza..
erken veya geç.. umarım en hayırlı şekilde sonuçlanır artık bu süreç de. -
Grup başkanlıkları ayrıldı diye biliyorum. Yer değişiklikleri oldu çünkü.
-
@locke
nasıl hocam tam anlayamadım onu?
en son 9 a indirilmişti. ondan sonraki gelişmeden haberim yok olduysa birşey.
yönetmelik değişikliğinin içeriği ile alakalı bilgim yok grup başkanlığı mevzusunu tahmin ediyorum sadece önceki plan ve söylentilerden.
konuştuğum arkadaşlar veya konu hakkında özellikle içerik hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse makbule geçer. -
Öğrendiğim kadarıyla yönetmelikte ki değişiklik bizle alakalı değilmiş performans puanlarında değişiklik olacakmış genelde performansa yönelik değişikliklermiş hocam @duha
-
Bakanlık ayrılsa da başka birşey olsa da sınav yapılmaya engel bir durum görmüyorum. Her bakanlığın ayrılma veya başka yapılanma durumu var. Zaten vdk kendi özgü alanı var hazine kontrolörü gibi. Sanırım bayram sonrasına planlama yaptılar
-
Grup başkanlıkları üçe indirildi. Benim tanıdığım bir VMY vardı yeri değişti hocam. İstanbul’a aldılar onu.
-
ARKADAŞLAR bu başlıkta biraz tuaf olcak ama günde kaç saat ders çalışıyorsunuz
-
@guy1626
anladım hocam teşekkürler -
@locke
anladım hocam haberim yoktu o gelişmeden teşekkürler -
Sabah gazetesinde bugün bir haber gördüm. Haberde "Maliye Bakanlığı baştan yapılanacak." yazıyordu. Yapılanma sözünü görünce tiksinme geliyor artık. İnşallah arada kaynatmazlar bu ilanı.