2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@babanınoglukemal arkadasin terbiyesizlik yapma haddini asma
-
Arkadaşlar sınava başvuru yapabilen var mı ?
-
diger arkadaslardan ozur diliyorum basligi mesgul ettigim icin. siz bu gibi insanlaei dinleyip basvurmaktan cekinmeyin. bu gibi insanlar sizi de kendi mutsuzluklariyla mesgul edip her türlü ilana pislik atarak keyif aliyolar
-
@kaizen17 ben yapamıyorum puan şartlarını taşımadığımı söylüyor anlamadım. YDS 2019 92.5 ve 2020 KPSS p8 84 puanlarım var
-
@Cannboi demek ki sistemsel bir sıkıntı var kimi arkadaşlara da şifre gelmemiş ben henüz basvurmadim
-
@kaizen17 bekleyelim o zaman
-
Benim anladığım sistemde 2020 Kpss puanları görünmüyor. Bu yüzden bazı arkadaşlara yeterli puanı olmadıkları bildirimi görünüyor. Benim de başvururken yalnızca 2019 puanlarım görünüyor. Aradım kurumu mail atmam söylendi ben de mail attım bekliyorum şu an.
-
@mülkiye_leee hocam nereye ne maili attınız bizim de atmamız gerekir mi?
-
@beirutde hahaha had bildirdin öyle mi
-
Forumun kötü yanı da bu. Hayata dair hiçbi şey bilmeyen ergenler gelip burda kurumlar ve hayat hakkında ahkam kesiyor.
Başvuracak arkadaşlara başarılar bu maaşlara İstanbulda yokum.
-
@Cannboi hocam bilgi işleme iletmişler. Herhangi bir mail atılmasına gerek yokmuş aslında. Gün içerisinde tekrar deneyin dediler.
-
Dostlar başvuruda referans istiyor. O kisima nasıl bir referans yazmak gerekiyor?
-
@Yunus1059 bürokrat olabilir tabi varsa. üniversite hocası yazabilirsiniz iletişim halindeyseniz. ben geçen sene kamuda çalışan bir akraba yazdım ama yüksek bir kademede çalışmıyordu. referans kısmını çok dert etmeyin yani
-
arkadaşlar hmb sitesinde tam olarak hangi kısımda başvuru linki, ben müfettişlik kısmını görebiliyorum uzman yardımcısı başvuru linki tam olarak nerede?
-
@beatrixxx Tamam hocam, önemli olan bizi tanıması değil mi
-
@Yunus1059 evet hocam daha birçok kişi yazılabilir aslında bir şart belirtmemişler. bir başvuruda akademik ya da profesyonel olsun diye belirtilmişti bi kurumda ama burada yok. aranıp aranmadıklarını da tam bilmiyorum
-
@Yunus1059 kamuda çalışan arkadaşlar yazılabilir ya da üniversite hocaları. Hocalar yazılacaksa mail ile ulaşıp izin almak gerek yoksa ters tepebilir.
-
@beatrixxx beni yazan çok arkadaşım oldu, benim yazdığım da oldu ama hiç birimiz aranmadik
-
ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına
(KPSS) katılmış ve TABLO 1’de belirtilen puan türlerinin herhangi birinden en az 75 puana
sahip olmak. Bu maddedeki ve ifadesinden dolayı bir arkadaş aradım ve hem 2019 hem de 2020 de sınava girip 75 üzeri puan almak gerekiyor demiş gerçekten böyle bir şey var mı? -
Referans olarak dershane hocasını yazsak da olur herhalde.