2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@memur-kpssa kesin olsa bile hazine uzmanlığı neden tercih nedeni olmalı. mesleğin getirisi (özlükten bahsetmiyorum) nedir? özel sektörde bir pretiji var mı? ya da devlet içinde kariyer için uygun mu?
-
@önemli kim söyledi hocam bunu? 100 kişilik alımda bile çoğunu maliye tarafı aldı, hazine tarafına tek tük adam verdiler 500 kişilik alımda hepsi nasıl Hazine olsun. Personel genel müdürlüğü maliye tarafında, diğer tarafın ihtiyaçlarını ne kadar göz önünde bulunduruyor bilmiyorum. O yüzden insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok bakanlığın tüm birimlerine görevlendirme yapılabilir; masaktan tut ekonomik araştırmalar gmne, muhasebattan tut kamu finansmanına.
-
@beirutde sorun değil hocam, başarılar.
-
@babanınoglukemal tamam zübük, reis sensin.
-
@önemli bunun zübüklükle de reislikle de alakası yok. Koca bakanlık 500 kişi alacak ve hepsi belli genel müdürlüklere mi dağıtılacak. Hazinenin binasına git bak bakalım yer mi var, uzmanlar 3 4 kişi aynı odada çalışıyor 500 kişiyi nereye yerleştireceksin?
-
@babanınoglukemal @önemli daha kurumun ilânıyla ilgili başlıklarda bile maliye-hazine gerginliği var kurumun içi kim bilir nasıl neyse beyler atışmayın lütfen
-
@lafz valla burada hazineye alınacak diye de söylendi. Ben de ilandaki telefonu arayınca görevli bey, cuma günü bana hazineye bakan arkadaş burada değil ben de tam bilgi veremiyorum, pazartesi tekrar arayın dedi. Bu zübük de bilgimizi paylaşıyoruz diye yanlış yönlendirmeyin diye geldi bana çattı. Arkadaş bir şey öğrenirsin paylaşırsın dert. Paylaşmazsın susarsın dert. İnsan şaşırıyor cidden. Hazineye kaç kişi alınır ne olur bilemem İstanbulda kocaman bina yapıldı. Nereye kim gidecek ve nereye alınacak belli değil.
Neyse ben ciddiye almam böylelerini. Bu tipler kurumlarda da çok var. Sadece ciddiye almadan baktın tartışma mı başlatıyor lafını söyle çek git. Durursan, seviyesine düşersen yıllarca arkandan konuşacak saplantılı bir iş arkadaşın olur.
En güzeli sağlıklı iletişim kuran arkadaşları seçmek niyetinde olmak sanırım.
-
@önemli İstanbulda kim nereye kocaman bina yapmış ya ahahaha. Ümraniyede kiralık binada adamlar, bu da gelmiş buraya zübük bilmem ne. Bilip bilmeden konuşuyorsun bakanlık binası merde desem ağzını açar bakarsın :d Hazine Hazine diyip insanları kandırma, her birime alım yapılıyor 100 kişilik alım bunun kanıtı. Hazine diye bir şey yok Hazine ve Maliye Bakanlığı var bu kadar basit. Ben başvurmadim bile bu ilana seninle iş arkadaşı olmayacağım çok şükür.
-
İlana başvuran arkadaşlara tavsiyem gaipten haber almış gibi davranan bunun gibileri dikkate almayın öyle girin mülakata. Adam gelir idaresinin binasını bakanlık merkez birimleri için yapıldı zannediyor bu kadar hakim konuya düşünün
-
@babanınoglukemal ataşehirde yeni bina yapıldı. Reis açılışını yaptı hem de diye hatırlıyorum. Zübük dememin sebebi de profilin o filmden. Zübük fotosu koyup da zübük dememe alınmana çok güldüm Hemen alınma sert çocuk. Zamanım yok seninle çatışamam. Hadi kolay gelsin. Bu kadar saldırgan olma bence. Biraz sakinleşmeyi dene.
-
@önemli bak hala atasehir diyorsun. Atasehirdeki bina gelir idaresinin, üstteki iletimde de bunu belirttim gelir idaresinin binası diye. Ankaradan gidenlerin olduğu bina ümraniyede kiralık bir bina(Ankaradan gidenlerin de bir kısmı geri dönmüş bu arada) Borçlanma genel müdürlüğü orada. Bostancıda sdknin olduğu bir bina da vardi ama sdk üst kurul olunca orayı boşalttı bakanlık. İlla tek tek tek yazalım mı bunları.
Benim sana söylediğim kulaktan dolma bilgilerle sadece Hazine olacak diye gelip buraya yazman yanlış, öyle bir dünya yok. Koca bakanlık 500 merkez uzman yardımcısını 3 4 genel müdürlüğe bırakmaz yığınla birim var ve bu 500 kişi önceki 100 kişilik alımdaki gibi bakanlığın her biriminde istihdam edilecek. Bunu idrak etmek bu kadar mı zor?
-
@capoditutticapi Yani 500 alim kesin olur mu bilemem ama 300 bile alsa hepsini istanbula yapmaz bence ankara isteyen de olacaktir muhakkak siz bence mulakati geçin sonrasi dusunulur.Kolay gelsin.
-
Merhaba, 2020 kpss ile hazine avukatlığı alımı olacak mı? Duyumu olan var mıdır?
-
Arkadaşlar, sözlü sınava nasıl hazırlanıyorsunuz? Kaynak vs önerecek olan varsa mesaj atarsa sevinirim.
-
@john-hicks teşekkürler hocam
-
Arkadaslar liste aciklanmis
-
@ademsmith mülakat tarihleri mi?
-
@beirutde yok hak kazananlar listesi konusulmus zaten daha once pardon silemedim gonderiyi
-
Arkadaşlar sizce mülakatlar ne zaman olur ?
-
@mrttrm Tarih konusunda biraz sıkıntılı bir kurum hiç girmeyin bu konulara yanarız.