2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@pphmuy
hangi madde mesela ? -
guyda 35 yaş sıkıntısı yaşandı ama orda yazılı sınav tarihi itibariyle maddesi vardı..bizde zaten mulakatların aralık ortasında başlayıp ocağa sarkma ihtimali vardı..şimdi de 2021 deyiz belki öyle bişey yapmazlar..duyuruyu görmeden yorum yapıp can sıkmayalım bence
-
-
iki ilanda da "giriş sınavının yapıldığı yıl itibariyle 35 yaşını aşmamak" ifadesi var. Yazılı veya sözlü diye bir ibare yok. (Kaldı ki ilgili yönetmelikleri okursan giriş sınavının yazılı ve sözlü iki basamaklı veya sadece yazılı veya sözlü tek basamaklı yapılabileceği yazar. Yani sadece sözlü sınav olsa da o giriş sınavıdır. Mülakat halk arasındaki isimdir)
-
iki ilanda da parantez içinde "01.01.1985 sonrası doğumlular başvurabilecektir" ibaresi var.
Ancak ilanda başvuru için doğum tarihi net belirtilmesine rağmen maalesef GUY sınavında yılbaşı itibariyle 35 yaş üstü olanları listeden çıkardılar. Sebep olarakta Gelir Uzmanlığı Yönetmeliğini ve 657 DMK yı sebep göstermişler.
Muhtemelen mahkemelik olacaktır.
Son olarak dileğim aynı sorunun hmuy sınavında yaşanmaması yönünde. Henüz resmi bi açıklama yok, tartışmaya girmeden resmi açıklamayı beklemek en doğrusu olacaktır.
-
-
@cnkmo normal zamanda yapılsa bu insanlar yaş sınırını zaten aşmıyordu. Bunun için başvuruları alındı zaten. İlanlarda da açık 01.01.1985 sonrası diyor. Sınavın küresel bir salgın sebebiyle ertelenmesinde listeden çıkarılan arkadaşların bi suçu yok sanırım
-
Bu mağduriyeti yaşayabilecek arkadaşlar şimdiden kurumu arayıp öğrenirse daha iyi olur diye düşünüyorum. Tarih açıklanmadan çözülebilir bu sorun, tekrar erteleme olma ihtimali ortadan kalkar
-
Bir arkadaş martta sınavlar yapılacak kesin bilgi demişti yukarda ama ben arayınca şu an bir gelişme yok diyolar kime inanacağımı şaşırdım. Arayıp başka bir cevap alan var mı?
-
@mm0660 aynı şekilde ben de aradım az önce yeni bir gelişme yok dediler
-
Bende aradım, yeni bir gelişme yok dediler. Şahsi görüşüm Nisandan önce yapılmaz.
-
Arkadaşlar telefon numarası nedir ben ulaşamadım bir türlü
-
0312 415 20 84
-
Arkadaşlar madem telefonla yetkililere ulasamiyoruz bari sınava girecekler hep birlikte pazartesi günü personel genel müdürlüğune fax çekelim en azından bı ses getirmiş oluruz.Ne dersiniz.?
Fax no :(312) 425-04 43 -
Bakan değişti bence bu sınavı iptal ederler
-
@alegro Niye iptal olsun ki kadro açığı varsa alınır. Ayrıca devlette ve ilgili kurumlarda devamlılık esastır. Bence sınav yapılır. Çünkü baya tepki alır, eğer iptal olunursa. Zaten ararsanız da verilen bilgilerde sınavın yapılacağı yönünde.
-
@alegro tamam kanka
-
bu sınavı yazılı sınav + mülakat yapmak suretiyle yeniden tekrar düzenlemeleri lazım aynı ticaret uzmanlığı gibi
-
7 Ağustos 2018
11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen Vergi Müfettiş Yardımcılığı Meslek Giriş Sınavı, 02/07/2018-20/07/2018 tarihleri arasında başvuruda bulunan adayların hakları saklı kalmak kaydıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir.Söz konusu sınav ile ilgili yeni bir tarih belirlendiğinde www.hmb.gov.tr internet sayfamızdan gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
Duyurulur.
——————-
6 Aralık 2018
11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen Vergi Müfettiş Yardımcılığı Meslek Giriş Sınavı iptal edilmiştir.Duyurulur.
-
Bakıyordum da bazı arkadaşlar kendi yetersizlikleri yüzünden haftalardır bekleyen insanları umutsuzluğa sürüklemek istiyor. Ciddiye alınacak bir taraflari yok iptal edilse guy vmy duy hepsi iptal edilir buna ne diyeceksiniz?
-
Umutsuzluğa gerek yok. Her olay kendi içerisinde değerlendirilir. Bakanlık sadece İstanbul olan ilana Ankara da eklendi. yeni yönetimin göreve gelmesinden sonra oldu bu olay. Yani ilana bakış açısı hakkında ipucu veriyor. Hak kazananların olacak diye çalışması lazım bence.
-
@bts06 tcmb ve sayıştay sınav tarihlerini açıkladı bu sınav da yakında yapılacaktır içiniz rahat olsun herkese çalışmalarında kolaylıklar
-
500 kişi çok fazla o kadar insanı nereye hangi binaya sığdıracaklar