2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Pratik yapmak için makale takip edebilecek site, uygulama önerisi olan var mı?
-
@lafz ben Mağfi Eğilmez okuyorum zaten kendisi oldukça popüler, başka tavsiyelere açığım.
-
Başvuru yapılırken şu bölüm yalnızca şu puanla başvurabilir veya örneğin maliye bölümünden 20 kişi alıyoruz gibi bir ayrım mı olur yoksa 2000 kişi rastgele puana göre sıralanır mı?
-
@Cannboi Emre Alkın hocanın podcastleri ve blogu var. Ona da bakabilirsiniz. Youtube kanalı da var.
-
@cmonn18 ilanda yazıyor kardeşim
-
@lahzamm evet ilanda yazdığını biliyorum ama başvururken böyle bir seçim yaptırırlar mı diye düşündüm belli olmaz burası Türkiye
-
@cmonn18 bence öyle bir şey yapacak olsalar en yüksek puan türünü seçmek lehinize olacaktır demezlerdi. Üstelik kontenjan 500 kişi zaten dolup dolmayacağı muğlak o yüzden sanmam öyle birşey yapacaklarını.
-
Oh be nihayet! Yds’si olanları gırtlaklayacak kadar gözü dönmüş adamlar gitmiş de başlıkta faydalı şeyler konuşulmaya başlanmış. İçim açıldı valla. Haydi hayırlısı. Bu arada 2000 kişi başvuran çıkmayacağı garanti gibi. Hoş çıksa bile 79’u geçmez gibi geliyor
-
Başvurular bugün başlıyor. Sisteme girişler şu an kapalı galiba. saat 9-10 gibi açılır muhtemelen. İlan metni sınav başvuru ana sayfasında yer alıyor. Sayın Bakan'ın istifası alımları olumsuz etkiler mi bilemiyorum ama uzun olan süreci daha da uzatacağını tahmin ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Başvuru yapabilen var mı? Sisteme kayıt için bilgileri giriyorum fakat herhangi bir şey çıkmıyor.
-
@önemli
Aynen ben de kayıt olmak için girdiğimde mail gelmiyor. Sadece sayfayı yeniliyor. Gmail kullanıyorum. -
Yds de var kpss de. Ancak istanbul da bu maaşla yaşanmaz. Ben başvurmuyorum. Girenlere başarılar
-
@Matrakçı-Nasuh ankara?
-
@beirutde asgari ucretle gecinenler varken şu maasla istanbulda yasanmaz diyenler cikiyo. yasanmaz dedigi maas da 6500 tl
-
@beirutde git de gör bakalim. Sen sinavlara hazirlanirken ben istanbul da teftişteydim
-
@Matrakçı-Nasuh gecinememek senin beceriksizligin demek ki. kac tane arkadasim var daha az maasla gecinen. gozunuz doymaz sizin
-
burda gelip milletin hevesini kacirmayin cok bilmislik yaparak. basvurmuyosan gelip basligi mesgul etme
-
sistemde bir sorun mu var dostlar başvurabilen oldu mu?
-
@beirutde ankara da daha rahat yaşanabilir istanbul a göre
-
@beirutde, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Matrakçı-Nasuh gecinememek senin beceriksizligin demek ki. kac tane arkadasim var daha az maasla gecinen. gozunuz doymaz sizin
Az ötede oyna sen. Ben senin icin yazmadim zaten. Anadoludan çıkıp istanbula gidip gerceklerle yüzleşecek arkadaslar icin yazdim