2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu saatten sonra gelme ihtimali var mı yoksa ümidi keselim mi artık
-
@raif-efendi 10 kişilik kontrolör alımı sonuçları için 500 kişilik hmuy u bekleteceklerini sanmıyorum. Kapanma söylemleri, tekrar dönüşümlü çalışmaya başlama söylemleriyle salgının seyrine göre bugün açıklanacaksa bile ertelenmiş olabilir. Sonuçta 500 kişinin işe başlaması salgının böyle hızla ilerlediği bir süreçte zor olabilir. Umarım süreç çok uzamaz ve bian önce sonuçlar açıklanır hem Hmuy olacak adaylar hem de diğer ilanlara başvuran adaylar açısından...
-
Bunun sayilar ile ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Dedigim gibi benimki sadece bir tahminden ibaret bende cok isterim en kisa zamanda aciklansin. Mulakat sonucu beklemek gercekten cok zor.
-
arkadaş geri döndü. arkadaşın bakanlıktaki arkadaşı "onların mülakatları daha yeni bitti, şu an ne zaman açıklanacağına dair net bir şey yok, açıklanmadan 2-3 gün önce haberim olur, haber veririm" demiş.
-
Tesekkurler bilgilendirmeniz icin.
-
@raif-efendi rica ederim.
-
@srdrflz sayıyla ilgili bilgi alma durumunuz olur mu acaba?
-
Konu ile alakalı değil belki ama çalışma bakanlığının 250 kişilik alımı ne oldu acaba
-
@adayadayaday kpss sonrası beklenen ilanlar diye bir başlık var hocam. oraya yazın isterseniz
-
bu haftadan çok umutluyduk fakat olmadı galiba. korkum şu ki pazartesi açıklanacak önlemler sebebiyle bu sonuç açıklama işinin belirsiz bir zamana ertelenmesi...
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Ptesi günü Personel G.M'ye gideceğim yetkili birileriyle görüşebilmek için. Ticaret mülakatına gelen arkadaşlar veya halihazırda Ankarada yaşayan arkadaşlar eşlik ederse daha etkili olacağını ve yetkili birileriyle görüşebileceğimizi düşünüyorum. Böylelikle sorularımıza güvenilir ağızlardan cevap alabiliriz. Düşünen arkadaşlar varsa bana yazsınlar, bir plan yapalım pazartesiyle ilgili
-
@srdrflz hocam yazdığınızdan arkadaşınız duyu sormuş gibi geldi.Yeni bitti falan demiş.
-
@sonilanbukucu arkadaşım hmuy mülakatına girdiğimi biliyor.
-
@avemim olabilir ama sormam. sadece açıklanmdan 2-3 gün önce yakında açıklanacağına dair bir bilgi gelecek. sayı konusuna girersek resmi olarak açıklanmadan insanlar isimlerini verip ben listede miyim diye soracak. onun önü alınmaz.
-
Bu hafta açıklanması mümkün mü?
-
Arkadaşlar, geçen seneki 100 kişilik alımın mülakat sonuçları 3 ayda açıklanmış. Bu seferki alımda ben de dahil neden bu kadar beklentiye girdik sonuçların açıklanması konusunda anlamadım daha mülakatlar biteli 1 ay bile olmadı.
-
@kamucubey Üstad o geçen sene pandemi başladığı içinmiş, bu sene o kadar sürmezmiş, öyle dediler telefonda.
-
Anladım, çok teşekkür ederim hocam
-
O gün bugündür inşallah. Zaten mülakata 500'den az kişinin girdiği söyleniyor. İnşallah herkesi almışlardır da Ramazana mutlu gireriz