2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kamucubey ben eğitimde tercih yapılacağını tahmin ediyorum
-
@kamucubey tercih yapılmadı, tercih yaptıracaklarını da sanmıyorum büyük ihtimalle kazananlar belli olduktan sonra rastgele birimlere dağıtılır.
-
@tb başvuru yaparken ilanda İstanbul'da görevlendirilecektir yazıyordu ama buna rağmen böyle olabilir mi?
-
@inspecteur aynen 500 kadro tamamen istanbul görünüyor ama öncelikli olarak ankara'daki birimlerde görevlendirilecektir yazıyordu başvuru ekranında
-
"Öncelikli olarak" ifadesi acaba "istanbuldaki binanın inşaası bitene kadar Ankarada görev alacaklar sonra istanbula geçilecek" anlamına geliyor olabilir mi? Sadece fikir yürütüyorum:D
-
inşallah sizin dediğiniz gibi olur hocam:D önce ankarada sonra istanbulda yazmıyor ama, önce ankaradaki ihtiyaç kapatılıp kalanı istanbulda olacak şeklinde anladım ben
-
@tb ben arayıp konuşmuştum öncelikli olarak yeni bakanın talimatı ile personel Ankara’ya temin edilecek , hatta İstanbul’a taşınacak birimler taşınmadı iptal edildi , yani personel ankarada da temin edilecek .
-
@filyasyoncu ne guzel bir gelisme.girersek tabi:)
-
@audit kpss puanınız kaçtı?
-
@tb 76 civarında sanirim.
-
silinmiştir
-
@uvyx bence de size katılıyorum. Demek ki 76 puanına değil, donanımına güveniyor. 90-95 puan alan arkadaşları bile geride bırakacak kapasitesi var demek ki, bir de böyle düşünün.
-
Arkadaşlar bugün açıklanma ihtimali var mıdır? Erken değil mi?
-
@yunus1059 duyumlar o yönde. gün sonunda görücez erken mi değil mi
-
@uvyx niyet okumayı bırakın arkadaslar. Ben 11. Mulakatima giriyorum. Cok buyuk ihtimalle buradan da elenecegim. "Buluruz" kelimesini ben kesin kazandım anlaminda söylemedim ki. Yakışmıyor size.
-
@audit evet suizanda bulunmak yakşmıyor dostlar.allah hepimize hayırlı kapılar açsın.
-
Bugün arayan oldu mu?
-
Duyumcu arkadaşlar yeni haberler var mı acaba?
-
Bu kadar nöbet yeterli. Bir sonraki duyumda görüşmek üzere
-
@siyaset-bilimci duyumcu arkadaşlara duyumun kaynağını soruyoruz cevap yok. insanlarda bir beklenti oluşturuyorlar sonra kayboluyorlar.