2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
mülakata kaç kişi gelmedi bilgisi olan var mı?
-
@lost29 bilgim yok hocam, benim mülakat 16 17 arasiydi. 15.45 gibi orda olmuştum, bir önceki saat diliminden girenler oluyordu. Ben başvuru formunu teslim ettikten kısa bir süre sonra içerideki kişiden sonra sıra sizde denildi, bu bende gelmeyenlerin olduğu izlenimini oluşturmuştu.
-
Acaba arkadaşlar bir totem yapıp bu başlığa sadece açıklanınca mı yazsak? Siz her yazdıkça benim kalbim çıkacak gibi oluyor
-
@hicks27 ileti atılınca bu denli heyecanlanıyorsanız, kazananlar listesi için tıklayınız ibaresini görünce kim bilir nasıl heyecan olur, zira bende de aynı oluyor yıllar geçmesine rağmen, umarım dilediğiniz gibi olur
-
@hicks27 valla benim de ilk mulakatim gunde belki 15-20 defa kontrol ediyorum.
-
Saygıdeğer dostlar almış olduğum bir duyumu sizler ile paylaşmak istedim, altını çizerek bir duyumdur bu sadece,temennimiz de bu yöndedir ,cumaya kadar bana açıklanacağı yönünde bilgi geldi inşallah açıklanır herkesin hakkında hayırlısı olsun...
-
@qqqqq doğruluğu falan umrumda değil, nedense her türlü tahmin çok mutlu ediyo beni
-
@qqqqq ve @adanali01
Her iki duyum birbirini destekliyor. İnşallah açıklanır da heyecanlı bekleyiş son bulur.
-
@qqqqq Ben de aynı şekilde Hazine ve Maliye Bakanlığının ayrılma ihtimali olduğu ve öncesinde sonuçları açıklayıp kimin nerede çalışacağının belli olacağı duyumu aldım.
-
@user86 akıyor güzel haberler iki gündür maşallah
-
kazanan arkadaşlar acaba ziraat sınavına yine de girer mi ?
-
@qqqqq hocam duyumun kaynağı nedir?
-
@user86 hocam duyumun kaynağı nedir?
-
@sahnr sahsen benim isim olmaz tum kpss kitaplarini yakmayi dusunuyorum
-
ne güzel hayal.. Allah nasip etsin inşallah hocam
-
duyumlar güzel görünüyor. inşallah açıklanır bu cumaya kadar. hmuy a gidecek yüksek sayıda adaylar ile diğer ilanlarda ciddi etkiler olur.
@ademsmith naçizane yakmamanız daha iyi olur hocam. kitap fiyatları malum. dersane fiyatları malum. kendi hazırlanmak isteyen ihtiyacı olan arkadaşlara iletirsek daha güzel olur. özellikle muhasebe, iktisat gibi sürekli değişmeyen kitapları ve soru kitaplarını paylaşalım bence.
kendim hiçbir soru bankası üzerinde işaretleme yapmadan çözdüm. hem tekrar tekrar çözebilmek için hem de yarın başkalarına da faydası olması için. -
@ademsmith Eğer ki kazanırsanız ihtiyacı olan bir arkadaşa verin. Ben kazanırsam ihitiacı olan birine tüm kaynakları vereceğim.
-
Arkadaslar cok sayida uyari aldim haklisiniz. Kazanirsam ihtiyaci olan arkadaslara gonderecegim insallah
-
Cuma 17.00den önce açıklanırsa bir çok kişi Rekabet Kurumuna başvurmaz. Ben şahsen bekletiyorum başvurumu. İnşaallah o saate kalmadan açıklanır
-
@bytheodoras arkadaşlar birtakım duyumlarla en geç cuma günü açıklanacağına dair içimizde bir beklenti oluşuyor ama bu duyumların kaynakları nedir?