2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kalabalık geldiyse sen gelme ozaman, bırak onun derdine de bakanlık düşsün.
Milleti tahrik etmekten başka işiniz yok. -
@pphmuy bunlar hırsını bir yerden çıkarma derdinde muhatap almaya bile gerek yok
-
Kafaya bak bakan değişti iptal olur. O zaman hepsi iptal olur sen de yorganın altında ağlarsın diğer sınavlara giremediğin için
-
sözlü sınav olduğu için zaten oturumlar şeklinde birkaç haftada yapılır, erteleme falan olmaz
-
Arkadaşlar sıkıntı yok. Sınav yapılacak. Bazı arkadaşlar Vmy’lığı zamanında ilan edilip iptal oldu diye yazmış. Buraya daha önce de yazmıştım. Geçen ay aradığımda sınav iptal olur diyorlar sizce böyle bir şey olur mu dedim. Bana şehir efsanesi olduğunu vmy’deki olayla alakalı olmadığını, vmy’de yazılı sınav yapılmadığı için mülakata katılacakların listesinin ilan edilmediğini söylemişlerdi. Bizde katılacakların listesi açıklandı. O yüzden sıkıntı yok. Bir tanesi de ticaret bakanlığı yazılı + sözlü yapıyor bu da yapsın demiş... İçişleri mahalli idareler kontrolörlüğünde, rtük, botaş vs de sadece sözlü yapıyor.
Şimdi ölüyü diriyi bıraktınız milletin sözlüye katılmaya hak kazandığı sınava mı göz diktiniz de insanların motivasyonu ve hayalleriyle oynuyosunuz? Kötü niyetli olarak yapıyorsanız bu sözlerim size ama tamamen düşünmeden yazıyorsanız üzerinize alınmaya gerek yok.
Arkadaşlar kendinize operasyon çektirmeyin.
-
@bts06 Siz şaka mısınız acaba? İçişleri yaklaşık 450 kişiyle mülakat yaptı. Herhalde herkesi aynı gün mülakat yapacak halleri yok.
-
Arkadaşlar yapılacak ne varsa bu hafta yapalım aranacak bir yer varsa arayalım 650 kişiyiz bu kadar geri durmayalım.
-
@alegro bak bak bak... sınav iptal olacak diyen adam sonra girmiş 500 kişi çok fazla yazıyor... yani bu son iki mesajını birleştirince “500 kişi çok, bu sınav iptal olsun da başka kadro açılsın zaten bende yds de yok. Böylece hem başkalarının hakkını da çalmış olurum hem de iş imkanım artar.” Demek oluyor
-
@hicks27 arkadaşa katılıyorum. Faks vs için metin ayarlayalım bence.
-
@alegro zahirde gözüken "500 kişiyi nereye sigdiracaklar huloooo" batında yatan " YDS yok, iki cümle alan bilgisiyle benden bir halt olmaz, siz de acı çekin"
-
@önemli içişleri rtük 90 95le kapattı oranın sadece mülakat yapması adil ama maalesef puanlar aşağı indikçe mülakatta adaletsizlikler ortaya çıkıyor yıllardır herkesin amacı mülakatların kalkması değil mi zaten en azından mülakata gelene kadar daha adil olan alan bilgisi ölçümü olmalı çünkü ösym seçme yapmış olmadı 75 alan puanlarına
-
silinmiştir
-
@uvyx valla ben o dediğin yerlerden de elendim. Yds puanım olmasaydı gücüm kalmazdı puanlarım 89-93 aralığında ama gel gör ki senin gibi kaybettiğim ya da bir şekilde saçma sapan yerlere girip adalet aramıyorum. Adalet arıyorsan yanlış yerdesin git bakanlıktakilerle konuş. Buradakilerin bir suçu yok.
-
Başlık hareketlenmiş.
Sizce Kpss'den önce (Ağustos) sonuçlanır mı süreç? -
@alegro, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bakan değişti bence bu sınavı iptal ederler
Liste, bakan değiştikten 10 gün sonra açıklandı.
-
@uvyx bir de dediğin hiçbir şeye katılmıyorum. Eğer ki manipülasyon yapmak için yazmadıysan tamamen saçma. Çünkü rtükte her bölümden ayrı ayrı 3-4 kişi alınır. Hem de en fazla 3 kat çağırılır ki bu kadar da yüksek kapatması normal. Botaşta da 5-10 arası oluyor o da 4 kat çağırıyor galiba orada da 83’leri gördü. İçişlerine gelince orada rtük ve botaştaki gibi yds olmadığı için yüksek kapatması son derece normaldi. Orada da öyle çok kişi alınmadı. Burada söz konusu aday 500 kişi olunca haliyle 75’te kapatması mantıklı oluyor. Adamlar açık açık yds’si olmayan gelmesin diyor. Bence de haklı kpss’den ezberle 95’ten aşağı almayan adamın yds’den puan alamam banane kaldırılsın demesi çok saçma. Hem daha geçen sene maliye kontrolörlüğü alımında yazılı + sözlü olmasına rağmen 80 kpss’si olan adaylar da girdi. Taban da 80’di hem. Demekki ticarette var burada olsa da bir şey değişmeyedebilirmiş.
Lütfen enerjini başka yerlere ayır. İnsanları yorma. Senin şurada yazdığın şeyler adaylara saldırmak oluyor. Yani yazılı yok hak etmiyosunuz demek oluyor. Sözünü ettiğin gibi adalet arıyorsan git bakanlıklardakilerle konuş. Yok torpilmiş de bilmem ne var demek çok saçma. Şu başlıkta neden sadece alımla ilgili konuşulmuyor. Anlamıyorum.
-
@önemli 95 civarı yds puanım var ve listedeyim ama kanka yine de sen bilirsin
-
Arkadaşlar 4 ay önce bakan değişti. Yaklaşık 3 hafta önce bakan yardımcıları değişti. Komisyon üyeleri belli olunca tarih verilecektir bence. Bu başlığa ilk defa yazıp da fitne fesat peşinde olanlar da çok açık belli oluyor. Muhatab almaya değmezler. ... ürür kervan yürür
-
Bakanlığın sitesinde, en son duyuruda Stajyer Hazine Kontrolörlüğü sınavının Mart ayında yapılacağı duyurulmuş. Demek ki sınavların yapılması noktasında bir planlama var ve bu doğrultuda duyuru da yakın zamanda gelecektir diye tahmin ediyorum, çünkü burda alım biraz daha fazla.
-
@alegro sen bence safi trolsün.